OBDII bil fejlkodelæser

Vores OBD2 fejlkodelæsere og testere fås til de mest kendte bilmærker. Aflæs din bils fejlkode med en af vores OBD testere eller fejlkodelæsere.

Find og udred bil motorfejl med en fejlkodelæser 

Diagnosticerer du selv bilens fejl, så mekanikeren ikke skal stå for dette, kan du spare mange penge på selve reparationen. Du kan også bruge din OBD2 tester til at aflæse fejl i motoren og vurdere, om den er forbigående, så du slipper for en reparation. I langt de fleste tilfælde kan du selv finde og udrede fejlen med en OBDII og her følger der naturligvis instrukser med men har du brug for hjælp, kan du trygt kontakte os. Scan både ældre og nyere bilmodeller med en OBD2 fejlkodelæser og diagnosticer selv motorens problemer. Lær mere om vores testere og find en, der passer til din bil. Du kan også se FDMs guide i forbindelse med tjek af brugt bil inden køb - her kan en OBD fejlkodlæser virkelig hjælpe: FDM fejl.

Hos Mrperfect har vi fejlkodelæsere til alle bilmærker som f.eks. Toyota, Mazda, BMW, Mercedes, Audi, VW, Peugeot, KIA, Citroén, Ford, Fiat, Mitsubishi og alle de andre.


En OBDII fejlkodelæser kræver ingen erfaring eller en mekaniker uddannelse. Der følger enkomplet guide til hvordan du både udtrækker og retter en fejl som lyser i instrumentbrættet.