Filter

Pris
DKK 15 DKK 132
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
25 W 28 W
Lysstyrke
200 lm 770 lm
Forbrug
2 W 55 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G9 fatning

G9 fatning med LED pærer – fra 2,5W til 12 W

Leder du efter en G9 fatning? Hos MrPerfect har vi alt, hvad du har brug for i forbindelse med LED, og det gælder også for dig, der skal bruge LED pærer med G9 fatninger. 

Du kan se vores store udvalg oven for – find alt fra 2,5W LED pærer med G9 fatning til 12W LED pærer med G9 fatning. Er du i tvivl om, hvor vidt det er den rigtige pære, du har fat i, skal du endelig kontakte os. Vi har nemlig ikke bare mange års erfaring med LED – vi har også stor ekspertise og viden på området, og vores konsulenter kan helt sikkert hjælpe dig videre med den udfordring, du står med.

Hvad er G9 pærer?

Den klassiske G9 pære har fået sit navn fra den fatning, den er udstyret med – nemlig en G9 fatning. Denne fatning består af to spidser, der er placeret 9 mm fra center til center. Spidserne kendes yderligere som "stifter", og derfor vil du kunne finde denne type pærer under et andet navn også – nemlig stiftfatningspærer.

G9 pæren er kendt for sit karakteristiske udseende, og på grund af den relativt lille størrelse egner den sig perfekt til mange forskellige lamper. Særligt små lamper som indbygningsspots i loftet eller lamper i køkkenet eller på badeværelset, hvor der er behov for en kompakt lyskilde med høj lysstyrke.

Hos MrPerfect sælger vi G9 LED pærer, da det er her, vores store passion ligger. Med LED får du en langt mere energi- og miljøvenlig lyskilde sammenlignet med en traditionel halogenpære, og samtidig er det billigere for pengepungen at lyse hjemmet eller forretningen op med LED.

Fordele ved G9 fatning med LED pærer

Der er mange fordele forbundet med at vælge LED frem for traditionelle lyskilder.

Hvis vi bruger en 5,5W pære som eksempel, vil du opleve, at den giver samme mængde lys som en gammel 40W glødepære, og samtidig er levetiden på LED pæren i gennemsnit 15 gange længere. Som en ekstra bonus bruger du væsentligt mindre strøm ved at anvende LED-teknologi, og der er dermed store besparelser sammenlignet med ældre belysningsteknologier.

Men hvad med farven, tænker du måske – og lysniveauet?

Hos MrPerfect fører vi udelukkende LED pærer af høj kvalitet, og vores pærer med G9 fatning er alle i farven varm hvid. Derudover er det muligt at få både dæmpbare og ikke-dæmpbare pærer.

Med LED belysning får du altså en lyskvalitet, der dækker ethvert behov, og du vil opleve et flot og naturligt lys, der viser alle farver på fineste vis.

Ofte stillede spørgsmål til LED pærer med G9 fatning
Hvad er en G9 fatning?
En G9 fatning er en fatning, der består af to spidser med 9 mm fra center til center. Den relativt lille pære giver et godt lys, og derfor bruges den i mange forskellige lamper.
Hvad er fordelene ved LED?
LED er en klima- og energivenlig lyskilde, der desuden er billigere i brug end traditionelle lyskilder som halogenpærer.
Hvor mange watt fås LED pærer med G9 fatning med?
LED pærer med G9 fatning fås med følgende watt: 2,5W, 3W, 4W, 5W, 6W, 8W og 12W.