Filter

Pris
DKK 3 DKK 79
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
10 W 80 W
Lysstyrke
80 lm 1050 lm
Forbrug
1 W 55 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

GU10 LED pærer

Prisgaranti på led projektører

Find de bedste LED pære med GU10 spots og fatninger her

Her finder du GU10 LED spots og fatninger til gode priser. Bestil billige GU10 fatninger online hos MrPerfect og få den bedste belysning til rummet og samtidig en billigere el-regning.

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED GU10 pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.

 

Hvorfor vælge GU10 LED pærer og spots?

Hos MrPerfect kan du købe LED GU10 pærer til udsalgspris. Vores GU10 LED spots har alle en lang levetid og er blevet kvalitetstestet – og du finder sikkert et billigt GU10 LED spot, der har en perfekt belysning til lige netop dit rum. Se vores udvalg af billige GU10 fatninger og GU10 LED spots herunder, og læs mere om produkterne i denne kategori.

Er du i tvivl om, hvilke GU10 pærer, du skal bruge? Læs med her og få gode råd. Du kan bruge nedenstående filter til at specificere din søgning på alle de bedste elpærer, hvor du bl.a. kan sortere på pærens kulør; varm hvid, hvid, kold hvid eller RGB, lysstyrke, og om pæren skal være dæmpbar eller ej.

Er du i tvivl om, hvilke GU10 pærer du skal bruge? Se også vores guide til de rigtige GU10 pærer her.

 

Hvor finder man de billigste og bedste GU10 LED pærer?

Der er mange fordele ved at investere i en GU10 LED pære, og vælger du at købe dine pærer hos os, kan du være sikker på, at du får pærer, som du bliver glad for i lang tid. Alle vores pærer holder længe, hvis bare du passer ordentligt på dem. Se også hvorfor flere og flere skifter til LED med denne guide.

Derudover vil du kunne spare mange penge ved at investere i en LED pære. En LED pære har en længere levetid end almindelige pærer samtidig med, at den bruger mindre strøm. Og udstyrer du hele dit hus med LED pærer er dette noget, som kan mærkes på elregningen.

 

Danmarks førende webshop inden for GU10 LED pærer

Som overskriften så fint antyder, er vi den førende webshop, når det kommer til salg af LED pærer. Vi har mange års erfaring indenfor LED, og vi ved derfor, hvilke pærer du bør investere i alt efter dit behov. Se et udvalg af LED spots på udsalg her.

Vores mange års erfaring gør desuden, at vi kan vælge de helt rigtige LED pærer og spots, som vi har håndplukket hos vores leverandører. Vi synes nemlig, at det bedste kun er godt nok til dig.

Hvis du handler hos os, får du ikke tomme lommer. Vi har valgt at skrue prisen helt i bund, da vi synes, at alle bør have muligheden for at købe GU10 LED pærer. Vi er de bedste i Danmark, og vi er også de billigste.

 

Vælg den pære der passer til dig

Vi synes, du bør tage et kig i vores sortiment. I vores sortiment har du mulighed for at finde GU10 LED pærer, som lyser med varm og kold hvid, ligesom at du kan finde pærer, hvor du har mulighed for at sortere på spændingen.

Nogle af vores LED pærer giver dig også muligheden for at dæmpe pærens lys, hvilket kan gøre, at du sparer mange penge på din elregning.


Ofte stillede spørgsmål til GU10 spot
Hvad er en GU10 spotpære?
GU10 spotpærer er en af de mest brugte spots. De bruges ofte til belysning af områder, hvor der ønskes skarp og retningsbestemt lys f.eks. i skinnen i loftet på værelset, køkkenet eller badeværelset.
Hvilken størrelse har en GU10 pære?
GU10 spotpærer har ikke en fast størrelse. Du vil dog finde, at de fleste er 53 mm i højden og 50 mm i diameter. Begge mål kan variere, men oftest er en GU10 pære 50 mm i diameteren.
Hvor køber jeg GU10 pærer?
GU10 pærer kan købes hos MrPerfect. Vi har et stort udvalg af GU10 pærer, som dækker alle behov. Dæmpbar, lille og stor spredning og skarpe GU10 pærer kan købes hos os.
Hvordan skifter man en GU10 pære?
Når du skal skifte en GU10 spotpære, drejer du spotpæren mod uret, så den bliver løsnet. Derefter trækker du den ud af fatningen. Hvis du skal udskifte en gammel GU10 spotpære, vil vi anbefale, at du køber en LED GU10 spotpære. Den nye GU10 spotpære indsættes ved at sætte fatningen i de store holdere i fatningen. Drej derefter med uret rundt, til den sidder fast.
Kan jeg bruge LED i min spotlampe?
Du kan godt bruge LED i din spotlampe, og det er nemt. LED GU10 spots er i dag så gode, at de bare sættes i en spotlampe, uden at den skal ombygges. Du bør dog være opmærksom på, om der er dæmp på lampen. I det tilfælde skal du undersøge, hvad minimum belastningen er på dæmperen.
Passer GU10 LED pæren i min lampe?
Det første, du bør undersøge er, hvilken fatning du har. Når du kender fatningen, skal du finde ud af, hvilken størrelse der passer i lampen. Inde på pærernes produktside kan du se mål på pæren.