Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter

Billige laserpointers i høj kvalitet

Er du på udkig efter en billig laserpointer, så finder du med garanti en laser pointer til en hver lejlighed lige her. Hos os kan du købe laserpointers til præsentationer eller lignende.

 • Grøn laserpointer
  Genopladelig, klasse 2
  DKK 123,00 inkl moms.

  Genopladelig Grøn laserpointer, klasse 2. Kraftigste lovlige laserpointer. 1 mW. Indbygget batterier.  Lades med USB mini kabel der medfølger.  Bølgelængde: 532 nm Rækkevidde: op til 1000 meter. Laserpointeren er i super finish, der udstråler kvalitet. Laserpointeren er ikke designet til at knappen holdes inde i længere perioder.

 • Grøn laserpointer med stjerneeffekt
  Genopladelig, klasse 2
  DKK 123,00 inkl moms.

  Genopladelig Grøn laserpointer med stjerneeffekt, klasse 2. Kraftigste lovlige laserpointer. 5 mW. Indbygget batterier.  Lades med USB mini kabel der medfølger. Bølgelængde: 532 nm Rækkevidde: ca 200-500 meter. Laserpointeren er i super finish, der udstråler kvalitet. Laserpointeren er ikke designet til at knappen holdes inde...

 • Rød laserpointer
  Genopladelig, klasse 2
  DKK 123,00 inkl moms.

  Genopladelig Rød laserpointer, klasse 2. Kraftigste lovlige laserpointer. 1 mW. Indbygget batterier.  Lades med USB mini kabel der medfølger. Bølgelængde: 650 nm Rækkevidde: op til 1000 meter. Laserpointeren er i super finish, der udstråler kvalitet. Laserpointeren er ikke designet til at knappen holdes inde i længere perioder.

 • Laserpointer
  Trådløs til præsentation
  DKK 179,00 inkl moms.

  Trådløs laserpointer. 1 mW rød laser. Fjernstyr din PC direkte med laserpointeren. Inkluderer USB nøgle, der automatisk installerer sig på PC'en, uden behov for drivers / CD'er. Kan nemt tages med til præsentation ved kunder, da enheden installeres automatisk.   Den har 3 knapper: Laserpointer Page Up Page Down Leveres i flot taske. Kompatibel med bl.a....

 • 3-i-1
  Laserpointer, lommelygte og UV lampe
  DKK 20,00
  v. 3+  DKK 16,00
  inkl moms.

  3 i 1 Laserpointer, LED lygte og UV lampe. Rød laser output: 1 mW. Bølgelængde: 650 nm Laserpointeren er ikke designet til at knappen holdes inde i længere perioder.

 • Rød punkt laserpointer
  5mW, 3-6 Volt, sælges kun til erhverv
  DKK 65,00 inkl moms.

  Laser diode modul, rød laserpointer i høj kvalitet med fokuserbar linse. 135 mm linse. Laver et enkelt punkt.5mW. Input: 3-6V DC.(Svarende til 3x AAA/AA batterier).650 nm.

 • Rød linje laserpointer
  5mW, 3-6 Volt, sælges kun til erhverv
  DKK 65,00 inkl moms.

  Laser diode modul, rød laserpointer i høj kvalitet med fokuserbar linse.135 mm linse. Laver linje.5mW.Input: 3-6V DC.(Svarende til 3x AAA/AA batterier). 650 nm.

 • Laserpointer beskyttelsesbriller
  til grøn & violet laser
  DKK 66,00 inkl moms.

  Beskyttelsesbriller til grønne og violette laser pointers. Beskytter imod grønne laserpointers, 532 nm bølgelængde og violet 445 nm.

 • Laserpointer beskyttelsesbriller
  til rød laser
  DKK 93,00 inkl moms.

  Beskyttelsesbriller til røde laserpointers. Beskytter imod røde laserpointers, 650 nm bølgelængde.

 • Disco laser
  Rød og grøn
  DKK 219,00 inkl moms.

  Super flot diskotekslaser.

 • Grøn laserpointer
  5mW, 5-i-1 stjerneeffekt
  DKK 104,00 DKK 119,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Kraftig grøn laserpointer. Output: 5 mW. Benytter 2x AAA batterier (medfølger ikke). Bølgelængde: 532 nm Med 5 forskellige stjerneeffekter. Leveres i opbevaringsæske.

 • Rød laserpointer
  5mW, 5-i-1 stjerneeffekt
  DKK 132,00 DKK 147,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  En laserpointer ud over det sædvanlige. Med 5 forskellige stjerneeffekter.   Output: 5 mW.Benytter 2x AAA batterier (medfølger ikke). Stjerneeffekt, der kan justeres ved at skrue på toppen. Bølgelængde: 650nmOpbevaringstemperatur: -10 til 50 grader.Driftstemperatur: 0 til 30 grader.   Laserpointeren er i super finish, der udstråler kvalitet.Med praktisk...

 • Grøn laserpointer
  5mW, stjerneeffekt
  DKK 108,00 DKK 123,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Kraftig grøn laserpointer. Output: 5 mW. Benytter 2x AAA batterier (medfølger ikke). Bølgelængde: 532 nm Med stjerneeffekt. Laserpointeren er i super finish, der udstråler kvalitet.

 • Batteri holder 2 x AA
  3V
  DKK 31,00 inkl moms.

  Batteri holder - 2 x AA(1,5V per styk) Lukket boks med tænd / slukMed 14,5cm ledning.Dimensioner: 69 x 33 x 17 mm

 • Batteri holder 4 x AA
  6V
  DKK 31,00 inkl moms.

  Batteri holder - 4 x AA(1,5V per styk) Lukket boks med tænd / sluk Med 14,5cm ledning.Dimensioner: 69 x 63 x 17 mm

 • Batteri holder 3 x AA
  4.5V
  DKK 31,00 inkl moms.

  Batteri holder - 3 x AA(1,5V per styk) Lukket boks med tænd / slukMed 14,5cm ledning.Dimensioner: 69 x 46 x 17 mm

Hvad er en laserpointer?

Det er ingen hemmelighed, at laserpointers er mere populære end nogensinde før. Den store popularitet kan i høj grad mærkes på det danske marked, hvor der er rigtigt mange forbrugere, som vælger at investere i disse kraftige laserpenne. Efterspørgslen er stor, og der er der flere gode grunde til. 

På jagt efter laserpointers i høj kvalitet? 

Der er flere og flere forbrugere, som går på jagt efter laserpointers i høj kvalitet. Der er rigtigt mange former for laserlysudstyr, men det er en realitet, at det langt fra er alle produkter, der er lige gode. Vi forhandler udelukkende udstyr, hvor vi kan stå inde for kvaliteten, da vi ønsker at sikre den højeste tilfredshed blandt vores kunder. Alle vores produkter har gennemført en grundig kvalitetskontrol, da vi tager vores kvalitetsansvar seriøst. 

Dette laserlysudstyr er henvendt til alle uanset alder, køn og interesse. Denne form for laserpenne kan efterhånden købes i stort set alle farver, hvor det hovedsageligt er farverne rød, grøn og blå, der er de mest populære. I den anledning er der selvfølgelig nogle penne, der er skarpere end andre. Hvorvidt du ønsker en svag- eller skarp laserpointer er en sag, som du skal vurdere. Selvom laserpointers er særdeles nyttige i mange henseende, kan de købes til faste lave priser. Dermed behøves du ikke føle dig ruineret, hvis det er et produkt, du gerne vil have fat i. Vi giver dig et godt overblik over de produkter, du kan vælge mellem, hvis du gerne vil beskæftige dig med denne form for laserlysudstyr. 

Lovgivning inden for laserpointers i 2016 

Selvom man kan forbinde laserpointers med legetøj, er det vigtigt, at man ikke glemmer alt om sund fornuft og lovgivning. Vi vil gerne introducere dig for den gældende lovgivning, så du ikke risikerer at bryde loven: 

 •          Undgå at pege lyset mod øjnene: Det er ulovligt at bruge laserpointers til at lyse i øjnene på andre. Det er både dumt og farligt at gøre det, da det kan forårsage øjenskader og store smerter. Det er en sag, som Sikkerhedsstyrrelsen har haft særlig stor fokus på de seneste år. Misbrug kan i værste fald resultere i varige øjenskader, som ingen ønsker at døje med. Derfor skal man være særlig påpasselig med ikke at sigte mod øjnene. 
 •          Undgå at pege lyset på biler, fly og andre køretøjer: Ligesom man skal undgå at pege lyset mod øjnene, skal man også undgå at pege på biler, fly og andre køretøjer. Det er vigtigt, at man ikke ser bort fra den lovgivning, da det kan have alvorlige konsekvenser, hvis man peger på køretøjer. Det kan sætte andres liv i fare, hvilket man for alt i verden skal undgå. 

Køb laserpointers hos Mrperfect.dk

Det er både hurtigt og ubesværet at handle laserpointers på nettet, hvor man vil møde et stort udvalg, attraktive priser og hurtig levering. Vi kan altid tilbyde dig en god handel, når du køber laserlysudstyr fra store sortiment. Du kan glæde dig over vores faste lave priser og gode service. Hvis du har svært ved at finde det helt rette produkt på baggrund af dine krav og behov, hjælper vi dig gerne. Vi forsøger løbende at udvide vores udvalg, så du altid kan finde det, du var jagt efter. Hvis du savner et eller flere produkter, hører vi gerne fra dig. 

Vi kan garantere, at alle vores laserpointers overholder dansk lovgivning. De er lovlige at købe og bruge på det danske marked, som ellers er præget af strenge regler. Vi sælger de kraftigste lovlige produkter, som giver stor nytteværdi for enhver bruger. Lyset er så kraftigt, at det kan ses i dagstimerne såvel som i nattetimerne. Vi leverer de bestilte laserpointers inden for få dage, så du er klar til at tage produkterne i brug.