Filter

Price
DKK 0 DKK 0
Filter

Laserpointer

Billige laserpointers i god kvalitet

Er du på udkig efter en billig laserpointer, så finder du med garanti en laser pointer til enhver lejlighed lige her. Hos os kan du købe laserpointers til præsentationer eller lignende.

Det er ingen hemmelighed, at laserpointers er mere populære end nogensinde før. Den store popularitet kan i høj grad mærkes på det danske marked, hvor der er rigtigt mange forbrugere, som vælger at investere i disse kraftige laserpenne. Efterspørgslen er stor, og der er der flere gode grunde til. 

 På jagt efter laserpointers i høj kvalitet? 

Der er flere og flere forbrugere, som går på jagt efter laserpointers i høj kvalitet. Der er rigtigt mange former for laserlysudstyr, men det er en realitet, at det langt fra er alle produkter, der er lige gode.

Hos MrPerfect forhandler vi udelukkende udstyr, hvor vi kan stå inde for kvaliteten, da vi ønsker at sikre den højeste tilfredshed blandt vores kunder. Alle vores produkter har gennemført en grundig kvalitetskontrol, da vi tager vores kvalitetsansvar seriøst. 


Alle kan bruge laserpointers

Dette laserlysudstyr er henvendt til alle uanset alder, køn og interesse. Denne form for laserpenne kan efterhånden købes i stort set alle farver, hvor det hovedsageligt er farverne rød, grøn og blå, der er de mest populære.

I den anledning er der selvfølgelig nogle penne, der er skarpere end andre. Hvorvidt du ønsker en svag eller skarp laserpointer er en sag, som du skal vurdere. Selvom laserpointers er særdeles nyttige i mange henseender, kan de købes til faste lave priser.

Dermed behøves du ikke føle dig ruineret, hvis det er et produkt, du gerne vil have fat i. Vi giver dig et godt overblik over de produkter, du kan vælge mellem, hvis du gerne vil beskæftige dig med denne form for laserlysudstyr. 


Lovgivning inden for laserpointers

Selvom man kan forbinde laserpointers med legetøj, er det vigtigt, at man ikke glemmer alt om sund fornuft og lovgivning. Vi vil gerne introducere dig for den gældende lovgivning, så du ikke risikerer at bryde loven: 

  • Undgå at pege lyset mod øjnene: Det er ulovligt at bruge laserpointers til at lyse i øjnene på andre. Det er både dumt og farligt at gøre det, da det kan forårsage øjenskader og store smerter. Det er en sag, som Sikkerhedsstyrelsen har haft særlig stor fokus på de seneste år. Misbrug kan i værste fald resultere i varige øjenskader, som ingen ønsker at døje med. Derfor skal man være særlig påpasselig med ikke at sigte mod øjnene. 
  • Undgå at pege lyset på fly, biler og andre køretøjer: Ligesom man skal undgå at pege lyset mod øjnene, skal man også undgå at pege på biler, fly og andre køretøjer. Det er vigtigt, at man ikke ser bort fra den lovgivning, da det kan have alvorlige konsekvenser, hvis man peger på køretøjer. Det kan sætte andres liv i fare, hvilket man for alt i verden skal undgå. 


Køb laserpointers hos MrPerfect

Det er både hurtigt og ubesværet at handle laserpointers på nettet, hvor man vil møde et stort udvalg, attraktive priser og hurtig levering. Vi kan altid tilbyde dig en god handel, når du køber laserlysudstyr fra vores store sortiment.

Du kan glæde dig over vores faste lave priser og gode service. Hvis du har svært ved at finde det helt rette produkt på baggrund af dine krav og behov, hjælper vi dig gerne. Vi forsøger løbende at udvide vores udvalg, så du altid kan finde det, du er på jagt efter.

Hvis du savner et eller flere produkter, hører vi gerne fra dig. 


Kontakt os hvis du har spørgsmål

Vi kan garantere, at alle vores laserpointers overholder dansk lovgivning. De er lovlige at købe og bruge på det danske marked, som ellers er præget af strenge regler. Vi sælger udelukkende lovlige produkter, som giver stor nytteværdi for enhver bruger.

Lyset er så kraftigt, at det kan ses i dagstimerne såvel som i nattetimerne. Vi leverer de bestilte laserpointers inden for få dage, så du er klar til at tage produkterne i brug. Og har du spørgsmål til vores laserpointers eller andre produkter, så kontakt endelig vores kundeservice.

Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, så husk også at se vores udvalg af eksempelvis LED pærer og spots samt vores enorme udvalg af LED strips.Ofte stillede spørgsmål til laserpointers
Hvad er laserpointers egnet til?
Laserpointers er en kraftig laserpen. De er eksempelvis velegnet til brug ved præsentationer, når man skal pege op på skærmen og fremhæve nogle pointer.
Hvad siger loven ved brug af laserpointers?
Det er vigtigt at være opdateret på lovens rammer, når du bruger en laserpointer. Husk at det ikke er tilladt at lyse andre i øjnene, ligesom det heller ikke er tilladt at pege lyset på fly, biler og andre køretøjer.
Hvor kraftigt er lyset på en laserpointer?
Lyset er så kraftigt, at det kan ses i dagstimerne såvel som i nattetimerne.