Vandtæt LED modul
1,44W, IP68, Perfekt til skilte og special løsninger

Ny

Billigst på PriceRunner

Prisen er for ét modul.

Husk transformer

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
4 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.
1,44W vandtæt LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.


Produktbeskrivelse

Dette vandtætte LED modul er det perfekte valg til skilte og special løsninger, hvor holdbarhed og høj lysstyrke er afgørende. Med en effekt på 1.44W og tilslutning til en 12V forsyning, kan dette modul nemt integreres i eksisterende systemer.

Med en lysstyrke på 120 lumens og en bred spredning på 160 grader, sikrer dette modul en jævn fordeling af lyset, der er optimal til skilte og special løsninger, hvor synlighed er vigtig.

Dette LED modul fås i to forskellige kulører. Varm hvid (3000K) skaber en behagelig og afstressende atmosfære med varmt lys, der bidrager til en hyggelig stemning. Denne kulør er ideel til indendørs brug og skaber en behagelig belysning i fx stuer, soveværelser og restauranter.

På den anden side har vi Kold hvid (6000K), som giver et køligt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ikke så udbredt i Skandinavien men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensionerne 37 x 6,8 x 37 mm er dette LED modul kompakt og nemt at montere på forskellige overflader. Takket være dens IP68 certificering er det vandtæt og kan holdes under vand i op til 1 meters dybde. Dette gør det ideelt til udendørs brug eller i våde miljøer.

Uanset om du bruger det til skilte, dekoration eller specialprojekter, vil dette vandtætte LED modul med sin høje lysstyrke og holdbarhed sikre en pålidelig og effektiv belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

DKK 13,00

- +

  • Varm
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke120 lumens
Spredning160 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1.44w
Spænding12V
Spændingsinterval12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde6,8 mm.
Bredde37 mm.
Dybde37 mm.
Iframe