Filter

Pris
DKK 91 DKK 165

Daxtor indbygningsspots

Flere og flere benytter spots til deres belysning i deres boliger, og det gælder både, når folk udskifter lidt ældre belysning med noget nyt, og i særdeleshed, når der bliver bygget nye boliger. Spots eller indbygningsspots har utrolig mange fordele, og så er det en billig form for belysning, både i forhold til investering og driftsomkostninger.

Se vores udvalg af Daxtor indbygningsspots her


Billige LED Daxtor Indbygningsspot fra Mrperfect.dk

Daxtor Indbygningsspots bruges også i flere og flere rum, hvopr det i starten meget var i forbimdelse med køkken og bad, er det nu også i stuen, entreen, og mindre rum. fordelen ved spots, er først og fremmest det direkte lys, forstået på den måde, at den koncentrerede lysstyrke kastes direkte ned i en retningsbestemt stråle, hvorimod for eksempel et lysstofrør eller en oval pære ikke er nær så direkte. det giver et lang bedre lys, og det er vigtigt, i forhold til vores syn og velvære. Spot i en stue vil også fremhæve indretningen på en hel anden måde end almindelige lamper.

Daxtor LED indbygningsspots - Høj kvalitet til prisen

Vi er meget glade for, at vi har Daxtor indbygningsspot i vores sortiment, da den på mange måder lever op til det, du som kunde, må forlange af en indbygningsspot. Først og fremmest handler det om sikkerhed og kvalitet. en indbygningsspot i loftet er ikke bare lige noget man gør. Her skal man sikre sig, at montagen foregår efter alle foreskrifter, og at det produkt man vælger, også egner sig til formålet. Det får du, når du vælger en Daxtor indbygningsspot. Den kan placeres i forbindelse med dampspær og isolering, uden at det går ud over sikkerheden. Den kan også bruge i forbindelse med vådrum med mere. Det er altså en indbygningsspot som matcher de flestes behov, og til meget fornuftig pris.

Skal du montere flere spots i forbindelse med hinanden, så skal du sikre dig, at afstanden mellem dine spots er passende. Lav en plan, mål op og tjek det hele inden du for eksempel bore huller til dine spots. du vil virkelig ægre dig gul og blå, hvis du har målt forkert. Når du for eksempel placerer spot i badeværelset, så tænk på, at lysstyrken skal være lidt højere ved vask og spejl, end for eksempel i selve rummet. Det kan du gøre med forskellige pærer, eller ved at placere dine spots lidt tættere ved hinanden.