Filter

Pris
DKK 108 DKK 165

Nordtronic indbygningsspots

Hos MrPerfect.dk har vi flere typer og mærker af Nordtronic indbygningsspots, og de er udvalgte på grund af deres meget høje kvalitet og driftssikkerhed. Vi har så at sige gjort en del af arbejdet for dig, ved at udvælge de bedste producenter, som vi ved, kan leve op til vores kunders store krav. Det handler ikke kun om pris, men at pris og kvalitet følger hinanden, så du som kunde, får det bedste produkt.

Godkendt til montering direkte i isoleringen og klasse IP44, så de kan bruges i vådrum.


Nordtronic LED Indbygnigsspot fra Mrperfect.dk

En af de bedste producenter er Nordtronic, som er garant for nogle af de bedste løsninger. En Nordtronic indbygningsspot er derfor et godt valg, når du skal udskifte belysningen hjemme i boligen. Kombinationen mellem Nordtronics høje kvalitetsniveau og den påre du vælger, giver det absolut bedste resultat. Deres indbygningsspot lever op til alle krav om høj sikkerhed, og det betyder for eksempel, at du kan montere deres spots direkte i forbindelse med isolering og dampspær, uden at du går på kompromis med sikkerheden.

Stor sikkerhed med Nordtronic LED indbygningsspots

Nordtronic indbygningsspot kan også opsættes i fugtige eller våde rum, som for eksempel, køkken, bad og i garage eller skur. Det giver dig en ekstra sikkerhed eller tryghed, at du ved, at tingene er i orden, selvom der er fugt i rummet. Deres indbygningsspots er meget nemme at sætte op, når bare du selv har sørget for at måle rigtigt op fra start af. Sørg for at lave en plan og tage mål inden du gør noget andet. Find ud af hvor mange spots du skal bruge til formålet, og tag hensyn til, hvor meget lys du skal have i det rum, hvor dine spots skal sidde. Afstanden mellem dine spots har stor indflydelse på lysets fald og styrke, og sammen med pæren du vælger, så har du den endelige lysstyrke. Husk at gennemtænke alle forhold, også om dine spots skal kunne dæmpes eller ikke, inden du for eksempel begynder at bore huller til dine nye Nordtronic indbygningsspots.

Hvis du bruger LED pærer i dine spots, så vil en lille merpris for din spot, hurtigt blive tjent ind igen. Nordtronic er helt klart et af de produkter som vi vil anbefale til vores kunder, og det skyldes en meget høj kvalitet med en meget lang levetid.