Billige Google Home pærer og tilbehør

Google Home eller "Home Mini" pærer kan styres via din telefon eller du kan tale til den. Mrperfect er førende indenfor Google Home pærer og du kan her se vores udvalg til absolut billigste priser.

Google Home pærer er netop ankommet til Danmark her i starten af 2019 og med dansk stemmestyring. Du kan med Google Home pærer få et hjem der reagerer på din stemme og du kan tænde/slukke selvom du ikke er hjemme og med en smart telefon.

 • V-Tac Smart Home Wifi stikkontakt
  Virker med Google Home, Alexa og smartphones, med USB udtag, 230V
  DKK 149,60 DKK 187,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Med denne Smart Home stikkontakt kan du nemt lave en ganske almindelig stikkontakt om til en Smart Home stikkontakt, som kan styres af Smart Life App'en på din Smartphone, eller stemmestyres via Google Home og Alex.Opsæt nemt tidsplan, så f.eks. julebelysningen automatisk tændes og slukkes på bestemte tidspunkter.Eller tænd radiatoren i sommerhuset en...

 • V-Tac 4,5W WIFI LED spot
  Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 230V, GU10
  Google Home Pærer V-Tac 4,5W WIFI LED spot - Virker med Google Home, Alexa og smartphones, 230V, GU10
  Kulør: Fra varm til kold
  Dæmpbar: Via Smart Home
  • 360lm Lysstyrke
  • 35W Erstat
  • 4,5W Forbrug
  • 100° Spredning
  DKK 175,20 DKK 219,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Smart Home pære med mulighed for justering af både lysfarven og lysstyrken. Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, der gør det muligt at kontroller dit lys via stemmestyring.Pæren har indbygget wifi, der gør det muligt også at styre pæren fra din Android / iPhone smartphone og tablet. Dette gøres nemt via V-TAC SMART HOME appen, der hentes gratis....

 • V-Tac Smart Home Wifi afbryder
  Virker med Google Home, Alexa og smartphones
  DKK 111,20 DKK 139,00 inkl moms.
  Nedsat pris!

  Mini afbryder med intelligent WIFI trådløs forbindelse. Det er muligt at styre den via smartphone og tablet, fx Android og IPhone og IPad. Understøtter og Google Home og Amazon Alexa, så du får mulighed for at kunne tænde og slukke alt i hjemmet via tale.Giver mulighed for fjernstyring af tænd/sluk for alt der er tilsluttet enheden. Max belastning...

Hvad er fordelen ved Google Home pærer?

Google Home pærer er intelligente og besparende pærer, som er stemmestyret og som du kan kommandere ved at tale i rummet. Teknoligien i 2019 ser spændende ud på specielt elektronik og belysning og Google Home belysning er blot en start og indenfor de næste par år, vil vi opleve at størstedelen alle danske hjem er udstyret med Google Home belsyning.

Hvordan kommanderer man Google Home belysning?

Det gør du ved at uploade stemmestyring, altså du bestemmer helt selv hvad du selv vil sige for at lyset f..eks. er tændt og kunne være "Så er kongen hjemme" og lyset vil tænde, eller du kan vælge "Så skal kongen i seng" og lyset vil slukke. Du har ligeledes mulighed for at kommandere med forskellige sætninger i forskellige rum. F.eks. kan du i børneværelset kommandere med "Prinsen/Prinsessen skal i seng" og børnene ville elske det.

Med andre ord vil disse typer pærer sætte sit præg i alle hjem og nu kan du købe det hos Mrperfect.

Er Google intelligent belysning noget for mig?

Ønsker du et smart hjem og moderne hjem? Eller det har du måske allerede men vil gerne tage skridtet videre? Google Home intelligent belysning er fremtiden og nu har du muligheden for at imponere både gæster og familiemedlemmer. Vi hos Mrperfect ser Google Home spots som et absolut must på specielt nye helårshuse. Vi lagerfører lige netop den Google Home pære du skal bruge og i alle farver og lumen.


Du har med Google Home alle de muligheder du ønsker og kun fantasien sætter grænser.

Mrperfect er en af de første og største forhandler af alle typer Google Home pærer og belysning. Vi har altid et stort udvalg i forskellige design, farver og styrker.

Ønsker du rådgivning, kan vi kontaktes på 71999937