Filter

Filter

Trådløs Party Højttaler

Sæt gang i festen med partyhøjtaler med lys

Enhver god fest kræver god musik. Derfor gælder det om at have styr på højtalerne, så festen kan starte godt ud og være i gang i adskillige timer. Hos MrPerfect har vi udvalgt de bedste højtalere med lys. Så er din rolle blot at sørge for den perfekte playliste med alle ørehængerne og ikke mindst de festlige rammer.
Hos MrPerfect finder du højtalere, der er transportable, så du nemt kan flytte musikken rundt i festlokalet efter behov. Højtalerne har nemlig hjul og håndtag. På den måde kan du sågar tage musikken med udenfor, hvis festen foregår på terrassen eller på en strand. 
Vælg mellem højtalere med en effekt lige fra 15W til 150W. Partyhøjtalerne er med indbygget RGB lys, så du får ikke alene en god lyd; du får også et stemningsfyldt diskolys, der lægger op til fest og farver. Derudover er højtalerne med genopladelige batterier, så du behøver ingen strøm – og du slipper for at skulle lade i op til fire timer. 

Syng med i mikrofon

De fede features ved højtalerne stopper ikke her. Du kan nemlig også finde højtalere her på siden med tilhørende mikrofon. Så når aftenens sangstjerne in spe får lyst til at give et nummer, er det bare at gribe mikrofonen og give den gas. Eller hvad med at lave en konkurrence om, hvem der er bedst til karaoke?
Det er nemt at styre musikken fra din telefon via bluetooth. Skift nummer eller playliste eller afspil i stedet musik fra en af gæsternes telefoner. Nogle af højtalerne kan også afspille musik på andre måder – eksempelvis med FM-radio eller AUX og Micro SD. Læs mere ved at klikke ind på den enkelte partyhøjtaler, hvor informationen findes.
Foruden musik er lækkert lys også et must til en god fest. Og der kan MrPerfect byde ind med festligt lys. I kategorien for LED strips kan du vælge mellem et hav af forskellige lysbånd, der kan skifte farve. Eller hvad med et i neon? Uanset hvilken du vælger, kan vi stå inde for, at lyset er prikken over i'et, når det kommer til at sætte den gode stemning.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om noget angående effekten (watt), RGB eller noget helt tredje angående partyhøjtalerne, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe ved telefon og på mail. Hos MrPerfect er vi eksperter inden for LED lys. Vi er en 100 procent dansk webshop, og vi hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål, så du får et brag af en fest.
Ofte stillede spørgsmål til party højttaler
Hvordan kan jeg afspille musik på party højttaleren?
Du kan afspille musik via bluetooth fra din telefon. Iblandt udvalget af højttalerne hos MrPerfect har nogle af højttalerne også AUX, Micro SD og FM-radio.
Hvor længe kan party højttalerne spille musik uden strøm?
Party højttalerne har genopladelige batterier, der kan holde strøm i op til fire timer.
Hvilket lys er der i partyhøjttaleren?
Party højttalerne har indbygget RGB lys. Det betyder, at du får ægte diskolys, når du afspiller musik fra højttaleren. Perfekt til enhver god fest.