V-Tac 2W LED trappebelysning
Til påbygning, IP65 udendørs, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

V-Tac 2W trappebelysning.

Nem at montere.

Er beregnet til at blive placeret på væggen ved trappen, og giver et flot indirekte lys på trinnene.

Kan bruges udendørs.

Giver et flot og blødt lys.


V-Tac 2W LED trappebelysning, Til påbygning, IP65 udendørs, 230V

Denne V-Tac 2W LED trappebelysning er et ideelt valg til udendørs brug på grund af dens IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle vandstænk og regn. Med dens robuste design kan du være sikker på, at den vil modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Denne belysning kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en effekt på 2W er denne trappebelysning energieffektiv og vil bidrage til at reducere dit energiforbrug. Den har en lysstyrke på 60 lumens og en spredning af 55 grader, hvilket sikrer en god belysning af trapperne. Lyskvaliteten er også i top, med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Du kan være sikker på, at dette lys vil opfylde langt de flestes behov.

Denne trappebelysning kommer i en varm hvid (3000K) kulør, hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde i dit hjem eller udendørsområde.

Med dimensionerne 27 x 150 mm er denne belysning kompakt og vil ikke optage for meget plads. Den kommer også med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen nemmere og mere bekvem.

Denne V-Tac 2W LED trappebelysning er det perfekte valg, hvis du leder efter en effektiv og pålidelig belysning til dine trapper. Med dens IP65 klassificering og høje lyskvalitet vil den modstå selv de hårdeste vejrforhold og sikre et flot og ægte lys i dit hjem eller udendørsområde.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 132,00

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke60 lumens
Spredning55 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Spænding230V
Spændingsinterval100-240V, 50/60HZ
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde150 mm.
Bredde27 mm.
Iframe