Filter

Pris
DKK 5 DKK 227
Kulør
mere.. mindre
Filter

Enkeltfarvet LED strip 12V IP68 (Vandtæt)

Vandtætte LED strips til akvarie, pool og meget andet

Se vores udvalg af 100% vandtætte LED strips. Disse strips er ideelle for akvarie, swimmingpool, båd og meget andet, så slip din kreativitet løs med 100% vandtætte strips.

LED strips – også kendt som LED bånd – har et væld af anvendelsesmuligheder. De er som skabt til at sikre belysning på steder, hvor de fleste andre lyskilder ikke kan være eller monteres. Både ude og inde. Ønsker du at få lys over land i indkørslen, på havegangene eller i havebassinet? Så sørg for altid at vælge vandtætte LED strips.

 

Hvad er vandtætte LED strips?

Vandtætte LED strips er skabt specielt til anvendelse udendørs på steder med høj luftfugtighed og sågar under vand. Ligesom de almindelige LED strips består de af en række små LED-pærer på et stykke selvklæbende plastikbændel, der enten kan monteres direkte på den ønskede overflade eller i en særlig LED skinne.

Derudover er disse dækket af en silikonefuge, der sikrer, at den er helt tæt. Er du i tvivl, om en LED strip er vandtæt, kan du se på IP-klassificeringen. Er denne på IP65, betyder det, at LED strippen er velegnet til brug i et fugtigt miljø. Er klassificeringen på IP68, kan den tåle at ligge i vand.

 

Hvilke vandtætte LED strips skal du vælge?

LED strips fås i forskellige længder, der både kan afkortes og forlænges alt efter behov. Typisk fra 30 cm og helt op til fem meter. De fås i forskellige spændingsstyrker fra 12 og op til 240 volt samt i forskellige strømstyrker alt efter, hvor kraftigt lys der ønskes.

Du kan også vælge, hvor mange LED pærer du ønsker pr. løbende meter. Typisk er der tale om enten 15, 30 eller 60 pærer pr. meter, så det er et spørgsmål om formål, og hvad du synes bedst om.

Se i øvrigt vores 12V vandtætte LED strips med RGB farver her. Vi sælger også de populære Neon Flex LED strips, som er let bøjelige og derfor er anvendelige på eksempelvis skilte på facader og lignende.

Ofte stillede spørgsmål til 12V vandtætte LED strips
Hvad er fordelen ved LED strips?
Der er flere fordele ved LED strips. Du får blandt andet et flot og effektivt lys, som du kan sætte op på steder, hvor almindelige lyskilder er for bøvlede at sætte op.
Hvilke vandtætte LED strips skal jeg vælge?
Vælg din vandtætte LED strip ud fra formål. Se på IP-klassificeringen for at se, hvad den enkelte LED strip kan holde til. Står der IP65, betyder det, at LED strippen er velegnet til brug i et fugtigt miljø. Er klassificeringen på IP68, kan den tåle at ligge i vand.
Hvor kan jeg bruge vandtætte LED strips?
Vandtætte LED strips egner sig godt til akvarier eller swimmingpools. Du kan også bruge dem ombord på din båd, hvor der ofte kan være vandstænk og generelt er et fugtigt miljø.