Filter

Categories
mere.. mindre
Price
DKK 0 DKK 0
Filter

OBD fejlkodelæser

Vælg kategori nedenfor:

OBDII bil fejlkodelæser

Vores OBD2 fejlkodelæsere og testere fås til de mest kendte bilmærker. Aflæs din bils fejlkode med en af vores OBD testere eller fejlkodelæsere.

Vælg type af fejlkodelæsere

De universelle OBD-II fejlkodelæsere kan udlæse fejl fra motoren på de fleste nyere personbiler fra år 2000 og frem.

Har du derimod brug for at udlæse fejlkoder fra andre systemer på bilen, som f.eks. bremser eller airbag, så skal du i stedet kigge på de avancerede fejlkodelæsere under kategorien Mærke Specifikke.

Find og udred bil motorfejl med en fejlkodelæser 

Diagnosticerer du selv bilens fejl, så mekanikeren ikke skal stå for dette, kan du spare mange penge på selve reparationen. Du kan også bruge din OBD2 tester til at aflæse fejl i motoren og vurdere, om den er forbigående, så du slipper for en reparation. I langt de fleste tilfælde kan du selv finde og udrede fejlen med en OBDII og her følger der naturligvis instrukser med men har du brug for hjælp, kan du trygt kontakte os. Scan både ældre og nyere bilmodeller med en OBD2 fejlkodelæser og diagnosticer selv motorens problemer. Lær mere om vores testere og find en, der passer til din bil. Du kan også se FDMs guide i forbindelse med tjek af brugt bil inden køb - her kan en OBD fejlkodelæser virkelig hjælpe: FDM fejl.

Hos Mrperfect har vi fejlkodelæsere til alle bilmærker som f.eks. Toyota, Mazda, BMW, Mercedes, Audi, VW, Peugeot, KIA, Citroén, Ford, Fiat, Mitsubishi og alle de andre.