Tilbehør

Find alt i tilbehør til LED strips

Skal du til at opsætte LED strips, og mangler du det vigtigste tilbehør? Så find det her i udvalget hos MrPerfect. LED strips er meget populære og kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Men uden tilbehør kommer man næppe langt. 

Til opsætning af LED strips kan det være relevant med monteringsklips, samlere og kabelsplittere. Og vil du gøre det ekstra sjovt og nemt at justere lyset, kan du købe en controller (dæmper) med fjernbetjening. Med den er det muligt at stå på flere meters afstand og slukke og tænde lyset samt dæmpe det.

Og hvis du har valgt LED strips med RGB farver (eventuelt RGB+WW) kan du ligeledes skifte mellem farverne via fjernbetjening. Vil du gå steppet videre, så overvej at købe en Smart Home dæmper. Med den kan du styre lyset via Google Home, Amazon Alexa eller din smartphone. Med en Smart Home dæmper er det både nemt og sjovt at være lysets svar på aftenens DJ.

 

LED strips har mange formål 

Foruden at kunne være et festligt indslag, kan LED strips også tjene mere praktiske formål. LED bånd giver et godt lys og kan således bruges til eksempelvis trappebelysning, så man bedre kan se, når man går op og ned ad trappen. Trappebelysning er også en af de lyskilder, MrPerfect har alt i tilbehør til. 

Og når vi taler om LED strips og praktiske formål, er det også relevant at nævne LED strips i neon flex. Neon flex er en smart måde at få lys op nogle steder, hvor andre lyskilder er svære og måske umulige at opsætte. LED strips i flex kan nemlig formes og dermed bruges som lys til skilte på facader – og du kan naturligvis finde det relevante tilbehør her på siden.

 

Husk en strømforsyning

Der er gode muligheder for at lave en lang kæde af lys med LED strips. Vælger du 12V LED strips kan du lave et LED bånd på 10 meter. Vælger du 24V kan du lave et bånd på maksimalt 30 meter, og har du brug for endnu flere meter, er det muligt med 230V. Den kan samles i en længde på op til 100 meter.

Med 12V og 24V kræves der ekstra strømforsyning, når du ønsker at forlænge stykkerne. Strømforsyning – eller transformer – er ligeledes en del af udvalget af tilbehør hos MrPerfect. Læs eventuelt mere i vores vejledning om LED strips for at sikre dig, at du får alt det tilbehør, du har brug for. 

Du kan ligeledes orientere dig i vores samlemanual til LED strips. Og skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar ved mail og telefon. Vi sælger og rådgiver både private- og erhvervskunder.Ofte stillede spørgsmål om tilbehør til LED strips
Hvordan kan jeg skifte farve på LED strips med RGB farver?
Der er flere måder at skifte mellem farverne på en LED strip med RGB farver. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af en controller med fjernbetjening.
Hvordan sætter jeg LED strips op?
De fleste LED strips har selvklæbende tape bagpå. Alternativt kan du bruge silikone eller lidt lim.
Hvornår får man brug for ekstra strømforsyning til LED strips?
Hvis du ønsker at forlænge enten LED strips med 12V eller med 24V, får du brug for en strømforsyning. Den skal matche det samlede wattforbrug+20% for LED båndet.