LED lysstofrør – Er de billigste også de bedste? 

LED lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, som er egnet til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Lyskilden er egnet til rum, hvor der er et særligt stort behov for lys. Køkken og badeværelse er eksempler på denne type rum. Lysstofrør til industri bliver også ofte brugt som kontorbelysning og industribelysning, hvor man ikke kan arbejde uden god belysning. I artiklen skal vi se nærmere på, om de billigste LED lysstofrør også er de bedste. 

T5 LED Lysstofrør

LED lysstofrør – Pris og kvalitet hænger sammen 

Når det gælder om LED-baserede lysstofrør, så kan du forvente, at der er en tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Med andre ord får du, hvad du betaler for, når du handler lysstofrør. Køber du de billigste lysstofrør på markedet, så skal du ikke forvente, at kvaliteten er i verdensklasse. Du bør derfor se købet af lysstofrør som en investering, som skal tjenes hjem på lang sigt.  

Se vores shop med T5 LED lysstofrør 

Der er mulighed for at spare rigtigt mange penge ved at skifte almindelige rør ud med LED lysstofrør. Du betaler naturligvis en relativ høj pris for indkøb af dine nye lysstofrør, men du sparer samtidig mange penge på dine fremtidige elregninger. Hvor meget du kan spare afhænger af flere forskellige forhold, men det er ikke unormalt, at du kan spare op til 50 %.

Lysstofrør 2016

LED-baserede lysstofrør giver bedre belysning end de fleste andre lysstofrør. Som udgangspunkt kan du forvente, at de afgiver en halv gange mere lys sammenlignet med alternative løsninger, hvilket er en markant forbedring. Lysstofrørene kan efterhånden købes i stort set alle tænkelige størrelser og farver. Rørene kan desuden købes med eller uden armaturer – alt efter hvad du efterspørger. 

Ydermere er en lang levetid en af de fordele, som du kan glæde dig over i forhold til LED lysstofrør. Vælger du denne populære lyskilde, så kan du altså være sikker på, at der går rigtigt mange år, før du skal ud og bruge penge på lysstofrør igen. Det er dermed en langsigtet investering, som vil være meget attraktiv på sigt

Køb billige LED lysstofrør til hjemmet, kontoret og værkstedet 

Selvom de billigste T8 lysstofrør ikke nødvendigvis er de bedste, så er der mulighed for at gøre en attraktiv handel. Leder du efter billige LED lysstofrør i høj kvalitet, så finder du det på nettet. Der er nemlig altid faste lave priser, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Dermed kan du spare penge på lysstofrør med en lang levetid. 

Læs mere om LED lysstofrør hos Sikkerhedsstyrelsen 

Du kan med høj sandsynlighed finde LED-baserede lysstofrør, som passer til dit hjem, kontor eller værksted. Hvis du ikke selv har kvalifikationen til at klare monteringen og opsætningen, så bør du alliere dig en specialist inden for branchen.   

Når du skal finde det rette LED lysstofrør til et rum, så skal du være opmærksom på flere forskellige faktorer. Som udgangspunkt skal du være opmærksom på følgende faktorer: 

  •          Størrelse
  •          Farve
  •          Kulør
  •          Forbrug
  •          Farve
  •          Lysstyrke (Lumen)
  •          Spænding
  •          Spredning
  •          Levetid 

Når du er bekendt med overstående oplysninger, så vil du have bedre forudsætninger for at vurdere, om du har fundet det rette lysstofrør. Hvis du handler på nettet, vil alle disse specifikationer typisk være oplyst. Du kan med fordel vælge et anerkendt brand, så du ikke behøves irritere dig over at have brugt mange penge på dårlig kvalitet. Vælger du et brand, så kan du sikre dig, at du får den højeste kvalitet og de bedste materialer. Når man oplyser den forventede levetid, vil det typisk være angivet i forventede antal timer. Dermed kan du skabe dig et indblik i, hvor lang levetid du kan forvente af dit nye LED lysstofrør. Det er ligeledes en faktor, som du kan bruge til at sammenligne de forskellige løsninger på kryds og tværs. 

Alt i alt er vores bedste råd til dig, at du skal være kvalitetsbevidst. De billigste lysstofrør er nemlig ikke nødvendigvis de bedste.