Alt, der er værd at vide om LED lysstofrør

Hvad er værd at vide om LED lysstofrør? Først og fremmest bør du vide, at LED står for Light Emitting Diode, som på dansk betyder lysdiode. En lysdiode er en elektronisk komponent, der giver lys, når der løber strøm igennem. Et lysstofrør er en lyskilde, som omdanner energi til dioden. En transducer. Hvad der ligger bag ordene, LED og lysstofrør, er kun nogle af de ting, som er værd at vide om LED lysstofrør. Det er selvfølgelig mere baggrundsviden, men så du ved lidt mere om, hvad du egentlig køber. Udover en god baggrundsviden er der bestemt mere, der er værd at vide om LED lysstofrør. 

T8 lysstofrør

Hvorfor skal du købe LED lysstofrør?

Svaret til det spørgsmål er simpelt. Fordi LED lysstofrør ganske enkelt er utrolig energieffektive. 5-6 gange mere effektive end almindelige glødepærer. De kan bremse din elregning, så du sparer mange penge. 

Se udvalget af de bedste LED lysstofrør

Så vil elmåleren ikke køre så stærkt, at du knap kan se den, men du kan tværtimod tælle omgangene. Og hvem har ikke lyst til at spare penge og bruge dem på andre ting end strøm? Det gælder vist for os alle. For mange er besparelsen på el måske den bedste ting, der er værd at vide om LED lysstofrør. Men der er også andre ting, der er værd at vide om LED lysstofrør. Er du en af dem, som tænker på miljøet? 

Den populæreste LED lysstofrør er denne: T8-Performer120 – LED lysstofrør, 18W, 120cm, 230lm.

T8-Performer120 – LED lysstofrør, 18W, 120cm, 230lm

Så er LED lysstofrør også en god investering i forhold til det. De er nemlig en miljøvenlig løsning, fordi de reducerer CO2-udledningen i naturen væsentligt. For dig, som er miljøbevidst, er det endnu en grund til at overveje, om ikke LED lysstofrør skal være dit næste køb.   

LED lysstofrør er robuste

Kender du det med, at du i et stykke tid har manglet lys i en lampe? Langt om længe har du husket at købe en pære, men kort tid efter du har sat den i, sprænger den. Det er øv. Det kan du tit komme ud for med glødepærer, men med LED lysstofrør vil du ikke opleve at stå i samme situation. LED lysstofrør er nemlig meget robuste. Derfor kan du med fordel sige farvel til glødepærer og goddag til LED lys. Og selve holdbarheden er helt i top. Du behøver ikke at skulle af sted efter en ny i den nærmeste fremtid, for den kan holde mellem 10-25 år. Alt efter, hvor mange gange du selvfølgelig tænder og slukker for lyset. 10-25 år - det er absolut også en ting, der er værd at vide om LED lysstofrør.    

Præcis det lys, som din bolig har brug for

LED lysstofrør giver et godt lys, uanset hvor du bruger det. I køkkenet. På badeværelset. I gangen. Eller ved skrivebordet på kontoret. De er ideelle til rum- og arbejdsbelysning og giver dig det lys, du har brug for. De tændes øjeblikkeligt, når du tænder på kontakten. Så der er ingen ventetid på lyset. LED lysstofrør fås i farverne hvid og sort. Skal du bruge LED lysstofrør i dit private hjem, anbefaler vi, at du køber hvid.