Vi tester Danmarks billigste LED strips i 2017

Danmarks billigste LED strips kan du finde her hos os. Vi har sørget for at alle vores priser vil forblive de billigste i 2017, helt ligesom at vi var de billigste i 2016. Vi har mange forskellige former for LED strips, og du har her muligheden for at læse mere om hvad vi kan tilbyde med vores LED strips.

LED strips 2017

Flotte LED strips der pynter hjemmet

En af de store fordele du får med LED strips er, at de ofte er flottere end de fleste pærer, spots og andre former for LED belysning. Det vil sige, at du har mulighed for at pynte på dit hjem og sætte præcis det præg, som du gerne vil have.

Se vores udvalg ad LED strips i vores webshop

Du har desuden mulighed for at finde vores LED strips i mange forskellige varianter, og du kan altid bare tage et kig på dem på vores hjemmeside, hvor du også hurtigt vil ligge mærke til at vi er de billigste, bedste og største i Danmark.

LED strips – en effektiv måde at belyse dit hjem på

Vil du gerne have belysning på en effektiv måde, kan du investere i LED strips. De giver naturligvis ikke lys på samme måde som en pære ville kunne, men LED strips er meget effektive da de kan dække et større areal end hvad en pære vil kunne.

At hænge LED strips op kan dog hurtigt blive besværlig, hvis du ikke har en plan for hvordan du skal hænge den op. Dette kan du hurtigt få ved at kigge rundt i lokalet og finde ud af hvor de mørke områder i dit rum er. Det er nemlig oftest her at dine LED strips skal gå ind og dække, samtidig med at de også dækker resten af rummet.

Eksempel på LED strips

Har du problemer med at kunne gennemskue hvor dine LED strips kan hænge, kan du kontakte vores kundeservice som meget gerne vil hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige LED strips.

Så meget sparer du ved at skifte over til LED

Ved at skifte over til LED har ud muligheden for at spare mange penge. En besparelse på 20% vil ikke være umulig at få, hvis du skifter alle dine pærer og spots ud med vores produkter. Når du skal måle en besparelse er det vigtigt at du ikke forventer at elregningen falder med det antal procenter du havde forventet at få i besparelse.

Dette gælder naturligvis kun, hvis du skifter enkelte pærer ud og ikke laver en total renovering af LED belysning i dit hjem. Hvis du skifter enkelte pærer ud, vil du skulle beregne hvor mange % den pærer er af din elregning, og det kan hurtigere blive en besværlig matematisk beregning.