6W dagslyspære
5000K, til foto og lysterapi, RA 90, E14

Ny

Billigst på PriceRunner

6W E14 dagslyspære med høj RA værdi og lyskulør, som gør den velegnet til fotografering og lysterapi.

RA > 90.

Spænding: 230V.

 


Denne 6W LED Almindelige pære med E14 lille fatning er det perfekte valg, hvis du vil have en energieffektiv lyskilde, der samtidig giver et flot og naturligt lys. Pæren erstatter en traditionel 60W pære, men bruger kun en brøkdel af energien. Det betyder, at du kan opnå store besparelser på din elregning, samtidig med at du bidrager til en mere bæredygtig fremtid.


Pæren tilsluttes til den almindelige 230V forsyning, så det er nemt at skifte den ud med din gamle pære. Når pæren er tændt, vil du straks bemærke den høje lysstyrke på 600 lumens. Det betyder, at den er perfekt til at oplyse større rum eller områder, hvor du har brug for meget lys.


Men det er ikke kun lysstyrken, der gør denne pære til noget særligt. Den har også en ekstra høj lyskvalitet med en RA værdi på 90-95. Det sikrer, at lyset er levende og naturligt, og at alle farver vises flot og sprudlende. Det betyder også, at lyskvaliteten er tilstrækkelig til selv de krævende situationer, hvor du har brug for at se farverne i deres sande nuancer.


Pæren fås i en neutral hvid kulør (5000K), som giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Det gør den ideel til kontorer, butikker eller andre steder, hvor farvegengivelsen er vigtig.


Alt i alt er denne 6W dagslyspære en fantastisk investering, der vil give dig mange års energieffektiv belysning med en flot og naturlig lyskvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 70,00

Du sparer årligt 353 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Neutral hvid kulør5000K
Lysstyrke600 lumens
RA>= 90
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat60w
Spænding230V
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE14
Iframe