V-Tac 12W LED pære
Dæmpbar, Samsung LED chip, A60, E27

Ny

Billigst på PriceRunner

Form: A60.


Oversigt over produktet

Denne V-Tac 12W LED pære er en dæmpbar pære med en E27 stor fatning og en lysstyrke på 1055 lumens. Med sin effektivitet erstatter den en traditionel 75W pære og tilsluttes let til en 230V forsyning. Den har en høj spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85 opnår denne LED pære en høj lyskvalitet, der viser alle farver flot og ægte og passer til de flestes behov.

Holdbart og energibesparende

Med sin Samsung LED chip og 5 års producentgaranti er denne LED pære af højeste kvalitet. Den sikrer lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den har også en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forlænger produktets levetid betydeligt. Ved at investere i denne LED pære sparer du både på energiforbruget og udskiftningsudgifterne til pærer, da den er kendt for sin effektivitet og holdbarhed.

Varm og hyggelig kulør

Denne V-Tac LED pære fås i en varm hvid kulør på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til en hyggelig stemning. Uanset om du bruger denne LED pære i stuen, soveværelset eller kontoret, vil den give dig et behageligt og naturligt lys, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære.

Kompakt og nem at installere

Med sine dimensioner på 120 x Ø60 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en IP20 kapsling, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør anvendes indendørs. Denne LED pære er designet til nem installation og brugervenlighed, så du kan nyde godt af dens energibesparende og langtidsholdbare egenskaber uden besvær.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation:
V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 41,00

Du sparer årligt 412 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Dæmpbar
Forventes på lager igen: 17/12/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1055 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug12w
Erstat75w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde120 mm.
Diameter60 mm.
MaterialePVC
Iframe