4W LED pære
G45, E27, 12V

Ny

Billigst på PriceRunner

E27 LED pære, som kun virker til 12V.

Form: G45.


Den 4W LED Krone pære med E27 stor fatning er en fantastisk erstatning for en 35W pære, hvilket resulterer i en betydelig besparelse på energiforbruget. Tilslutning til en 12V forsyning gør den nem at integrere i forskellige belysningssystemer. Med en lysstyrke på 350 lumens og en retningsbestemt spredning på 180 grader, er den perfekt til at skabe et klart og fokuseret lys i en række forskellige indstillinger.


Det mest imponerende ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at den er i stand til at producere et naturligt og ægte lys, der viser alle farver på en flot og levende måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov, og gør denne pære til en ideel løsning til både private og kommercielle belysningsprojekter.


Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres en lang og sikker drift op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. En professionel og driftssikker driver og god køling er med til at forlænge hele produktets levetid.


Denne LED pære fås i en varm hvid kulør (3000K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, der gør den perfekt til brug i både private og offentlige indstillinger.


Med dimensioner på 70 x Ø45 mm og en IP20 klassifikation, er denne LED pære let at installere og bruge, selv i mindre rum. Det skal dog bemærkes, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand og derfor ikke er egnet til brug i våde omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 52,00

Du sparer årligt 202 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke350 lumens
Spredning180 grader
RA>= 83
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Erstat35w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialePVC