Solid alu LED strip
1 meter, 60 led, ekstra kraftig, 18W, 12V

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Da denne strip lyser kraftigt bliver den ca. 60 grader varm


Den Solid alu LED strip er et kraftfuldt belysningselement med en effekt på 18W pr. meter. Den er designet til at blive tilsluttet en 12V strømforsyning, hvilket gør den nem at integrere i forskellige belysningssystemer.

Med en lysstyrke på 1150 lumens pr. meter og en bred spredning på 120 grader, sikrer LED-stripen en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at den kan skabe en lysende og behagelig atmosfære i ethvert rum. Uanset om det er et hjem, en butik eller et kontor, vil den Solid alu LED strip levere en imponerende belysningseffekt.

En af de store fordele ved denne LED-strip er dens evne til at blive dæmpet. Dette giver brugerne mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe forskellige stemninger i rummet. Uanset om der er behov for et blødt og afslappende lys til en hyggeaften eller et kraftigere lys til arbejdsområder, kan Solid alu LED strip tilpasses efter præference.

Når det kommer til kulør, tilbyder Solid alu LED strip to forskellige valgmuligheder. Varm hvid (3000K) skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne.

På den anden side er der kold hvid (6400K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration. Det kraftige lys kan skabe en iøjnefaldende effekt og tilføje et unikt præg til ethvert rum.

Solid alu LED strip har dimensioner på 12 x 1000 mm, hvilket gør den nem at installere og tilpasse efter behov. Det er vigtigt at bemærke, at denne LED-strip har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke anvendes i områder med høj luftfugtighed eller direkte udsættelse for vand.

Samlet set er Solid alu LED strip et alsidigt og kraftfuldt belysningselement, der kan tilpasses forskellige behov og præferencer. Dens høje lysstyrke, bred spredning og mulighed for at blive dæmpet gør den ideel til både hjemlige og kommercielle anvendelser. Uanset om man ønsker at skabe en hyggelig atmosfære eller tilføje et iøjnefaldende element til rummet, vil Solid alu LED strip levere imponerende belysningseffekt.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 vådrum

Flere detaljer

Før: DKK 32,00

-10%

DKK 28,80

- +

  • Varm
  • Kold

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1150 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug18w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde12 mm.
Dybde1000 mm.
Iframe