V-Tac LED Bedlight
Smart sengebelysning til enkeltseng

Ny

Billigst på PriceRunner

Automatisk tænd og sluk lys til under sengen.


Reagerer kun på bevægelse når det er mørkt, så lyset ikke tænder unødigt om dagen.

Med V-Tac bedlight slipper du for at famle efter stikkontakten for at kunne tænde lyset, når du skal op om natten. Det smarte LED sengebelysning, der automatisk tænder lyset under sengen, så snart du sætter fødderne på gulvet og uden at vække dine børn eller partner.


LED strippen er 1,2 meter.


V-Tac LED Bedlight er en fantastisk lyskilde til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære på soveværelset. Denne LED Strip er designet med en effekt på 2,8W/meter og kan tilsluttes til en 12V forsyning. Med en lysstyrke på 260 lumens/meter og en spredning på 120 grader, er lyset jævnt fordelt og skaber en behagelig belysning i rummet. Det bedste ved dette produkt er, at det kan dæmpes, så du kan indstille lyset til den ønskede lysstyrke og skabe den perfekte atmosfære til enhver tid.


V-Tac LED Bedlight er tilgængelig i en varm hvid kulør på 3000K, som giver en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør er med til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan nyde det varme lys og slappe af i en afslappende atmosfære. Med dimensioner på 8 mm er denne LED Strip nem at installere og kan bruges til at skabe den ønskede belysning i ethvert rum.


Det er dog vigtigt at bemærke, at V-Tac LED Bedlight har en IP20-rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør du undgå at bruge denne LED Strip i områder, der udsættes for vand eller fugt.


Alt i alt er V-Tac LED Bedlight en fantastisk lyskilde, der kan bruges til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i soveværelset. Med dens evne til at dæmpe lyset og den varme hvide kulør er den perfekt til at skabe den ønskede belysning på ethvert tidspunkt.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 210,00

- +

  • Varm

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke260 lumens
Spredning120 grader
Effekt og spænding
Forbrug2,8w
Spænding12V
EnergimærkeD (A-G)
Dimensioner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.