LEDlife G23-SMART6 6W LED pære
Direkte/Ballast kompatibel, 180°, Erstat 11W

Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Kan uden ombygning monteres i armatur med magnetisk ballast eller kan tilsluttes direkte til 230V.

Virker også i lamper med to G23 pærer i serie, til en ballast.

Roterbar sokkel.

Erstat:
GE Low voltage Biax  Series
PHILIPS PL-S
OSRAM DULUX S


LEDlife G23-SMART6 6W LED pære er et innovativt og energieffektivt produkt, der er designet til at erstatte traditionelle 11W pærer. Med sin G23 fatning kan det let tilsluttes til en 230V / Ballast forsyning og er derfor nemt at installere.

En af de bemærkelsesværdige funktioner ved denne LED pære er dens lysstyrke på 780 lumens og en imponerende spredning på 180 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både privat og kommerciel belysning. Med en høj lyskvalitet, som er målt til en RA værdi på 80-85, kan man være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette gør lyskvaliteten tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Et af de mest attraktive aspekter ved denne LED pære er dens lange levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan den fungere i op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette sikrer ikke kun en langvarig og sikker drift, men også betydelige besparelser på energiforbruget. Produktet er også udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket yderligere forlænger levetiden.

Når det kommer til valg af kulør på lyset, tilbyder LEDlife G23-SMART6 6W LED pære en varm hvid (3000K) farvetone. Denne varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Dette er ideelt til brug i hjemmet eller i steder, hvor man ønsker at skabe en afslappende atmosfære.

Med hensyn til dimensioner har LEDlife G23-SMART6 6W LED pære en kompakt størrelse på 34 x 235 x 25 mm. Dette betyder, at den nemt kan monteres i forskellige armaturer og passer perfekt til forskellige belysningsbehov.

Alt i alt er LEDlife G23-SMART6 6W LED pære et fremragende valg, når det kommer til energieffektiv belysning. Med dens imponerende lysstyrke, høje lyskvalitet og lange levetid er den ideel til både privat og kommerciel brug. Den varme hvide farvetone og kompakte størrelse tilføjer yderligere til dens alsidighed. Så hvis du søger efter en pålidelig og effektiv LED pære, er LEDlife G23-SMART6 6W LED pære det perfekte valg for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Lysstyrke for den varm hvide variant er 600 lumens.

Flere detaljer

DKK 127,00

v. 10+  DKK 114,30

Du sparer årligt 32 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke780 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug6w
Erstat11w
Spænding230V / Ballast
Spændingsinterval85-265V AC, 50/60HZ
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG23
Højde235 mm.
Bredde34 mm.
Dybde25 mm.
MaterialePVC+Aluminium Køleprofil
Iframe