Filter

Pris
DKK 14 DKK 161
Erstat
10 W 26 W
Lysstyrke
500 lm 1700 lm
Forbrug
5 W 15 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G24

Vælg kategori nedenfor:

På denne side finder du vores udvalg af G24 LED pærer. 

G24D - (Dual) er med 2 ben og med lang base på 21,8 mm.

G24Q - (Quad) er med 4 ben og kort base på 15,5 mm.


Prisgaranti på led projektører

G24 LED pærer – både G24D og G24Q

På denne side finder du vores udvalg af G24 LED pærer. G24D (Dual) er med 2 ben og med lang base på 21,8 mm. G24Q (Quad) er med 4 ben og kort base på 15,5 mm.

Hos MrPerfect har vi samlet markedets bedste LED spots, som du kan bruge til alle de formål, du har, uanset om du skal bruge pærerne i en butik, i en stue, til at lyse nogle bestemte produkter op eller noget helt fjerde.

I takt med at flere og flere danskere vælger at bruge LED spots, vælger de også at bruge G24, netop fordi det er den bedste spot, du kan få fingrene i. En G24 dækker de fleste behov, og hvis du skulle have behov for noget andet, end hvad en G24 kan gøre for dig, har vi også en række andre LED spots, du kan vælge imellem.

 

Pas på miljøet med vores LED spots

Er du en af de personer, som gerne vil gøre det bedste for miljøet, skal du investere i vores LED spots. Vi ved, at vi alle bør passe på kloden, og vi har derfor kun valgt de G24 LED spots, som vi ved er energivenlige. Derudover stresser de ikke miljøet på samme måde, som mange andre LED pærer gør.

Generelt set er LED spots det, du skal købe, hvis du gerne vil passe på vores natur. LED spots holder nemlig i længere tid, og sådan er det også med vores pærer med en G24 fatning. Når de ikke går i stykker lige så tit som ellers, behøver du ikke at handle lige så ofte, og du sparer derfor tid ved at investere i G24 LED spots og -pærer.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Der er også mange andre fordele, du får ved at investere i en G24. En af de andre fordele er, at du vil bruge mindre strøm, netop fordi LED lys bruger mindre, end hvad normale pærer gør. Husk også at se vores udvalg af lamper, hvortil LED pærerne passer.

Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G24 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15.30 og få dine varer leveret allerede i morgen.

Og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sælger og rådgiver både til private og erhvervskunder. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig både ved telefon og mail.

Ofte stillede spørgsmål til G24 LED pærer
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er flere fordele ved LED lys. LED lys har et lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder. Derudover har lyskilder med LED teknologi en lang levetid, og pæren skal derfor ikke skiftes så tit.
Hvilke G24 LED pærer er der i MrPerfects udvalg?
På denne side finder du G24D (Dual) med 2 ben og med lang base på 21,8 mm. Derudover har vi G24Q (Quad) med 4 ben og kort base på 15,5 mm.
Hvorfor er LED spots et godt valg i forhold til miljøet?
LED spots i dette udvalg er energivenlige. Derudover stresser de ikke miljøet på samme måde, som mange andre LED pærer gør.