LEDlife LUX4 LED spot
4W, 230V, GU10, RA 97

Ny

Billigst på PriceRunner

Passer til GU10 sokkel og loftspot/downlight.

God linse der giver en perfekt spredning.


LEDlife LUX LED spot

LEDlife LUX4 er en energieffektiv LED spot, der er ideel til at erstatte traditionelle 55W spots. Denne LED spot er designet med en GU10 fatning og kræver en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste rum. Med en lav effektforbrug på kun 4W kan du nyde et flot og klart lys uden at bekymre dig om høje energiomkostninger.

Med en lysstyrke på 350 lumens og en spredning af 60 grader vil du opleve et bredt og klart lys i dit rum. Uanset om du ønsker at belyse et stort område eller skabe en hyggelig atmosfære i et hjørne, vil denne LED spot opfylde dine behov.

Det, der virkelig adskiller LEDlife LUX4 fra andre LED spots på markedet, er dens høje lyskvalitet. Med en imponerende RA-værdi på 95-99 er denne LED spot i stand til at gengive farver på en levende og naturlig måde. Hver farvetone vil blive vist i sin fulde pragt, hvilket gør denne LED spot ideel til selv de mest krævende belysningssituationer.

Du kan vælge mellem en dæmpbar eller ikke-dæmpbar version af LEDlife LUX4, afhængigt af dine behov og præferencer. Uanset hvilken version du vælger, er denne LED spot designet til at holde i lang tid. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan du forvente en levetid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrken.

Med dimensionerne 55 x Ø50 mm passer denne LED spot nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Du behøver ikke at bekymre dig om plads eller besvær med installationen. Med en professionel og driftssikker driver samt en god køling er denne LED spot ikke kun holdbar, men også sikker at bruge i lang tid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 74,00

v. 10+  DKK 66,60

Du sparer årligt 333 kr pr. lyskilde

- +

  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
Varm hvid kulør2800K
Lysstyrke350 lumens
Spredning60 grader
RA>= 97
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug4w
Erstat55w
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
Iframe