LEDlife Sono60 møbelspot
Påbygning, Skabsbelysning, Mål: Ø6 cm, børstet stål, 12V

Ny

Billigst på PriceRunner

Smart praktisk møbelspot i børstet stål. 
Tilsluttes 12V.
2 meter ledning medfølger.

Super nem at forbinde til LEDlife Unni68 dæmpbar driver.


LEDlife Sono60 møbelspot er en fantastisk løsning til at belyse dit hjem eller arbejdsplads. Denne belysningsløsning er ideel til skabe, reoler og andre møbler, der kræver en lille, men effektiv belysning. Med dens 2W LED kan du spare op til 90% af energiforbruget sammenlignet med traditionelle møbelspots, der bruger 20W.

Denne møbelspot er nem at tilslutte til en 12V forsyning og har en lysstyrke på 165 lumens med en høj spredning på 80 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset. LEDlife Sono60 møbelspot har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Den dæmpbare funktion gør det muligt at justere lysstyrken efter behov.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Du kan vælge mellem 2 forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Denne møbelspot har en diameter på 60 mm og en højde på 8 mm. Den er IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. LEDlife Sono60 møbelspot leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde.

LEDlife Sono60 møbelspot er en pålidelig og holdbar løsning, der er ideel til at belyse dit hjem eller arbejdsplads. Med dens høje kvalitet og lang levetid kan du stole på, at den vil give dig et flot og naturligt lys i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 39,00

Du sparer årligt 117 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke165 lumens
Spredning80 grader
RA>= 82
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2w
Erstat20w
Spænding12V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde8 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeAluminium