LEDlife 30W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP67 vandtæt, 10-30V

LL.work.30.spot
Ny

Billigst på PriceRunner
Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 30W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en fokuseret spredning på blot 8 grader, hvilket sikrer at lyset når længere fremad, end ved større spredning.
Dette giver et godt lys lige frem foran køretøjet.

Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.


Effektiv LED arbejdslampe til køretøjer

Denne LEDlife 30W LED arbejdslampe er designet til at give optimal belysning til forskellige køretøjer som biler, lastbiler, traktorer og trailere. Den er udstyret med en kraftfuld lyskilde, der leverer et fokuseret lys med en strålevinkel på 8°, hvilket giver en intens og præcis belysning til dine arbejdsopgaver.

Med en effekt på 30W er denne arbejdslampe energieffektiv og giver samtidig en imponerende lysstyrke på 3600 lumens. Dette sikrer, at du har tilstrækkelig belysning, uanset om du arbejder i mørke omgivelser eller i dårlige vejrforhold.

Arbejdslampen er designet til at være nem at installere og tilslutte. Den kan tilsluttes til en 10-30V strømforsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste køretøjer. Dimensionerne på lampen er kompakte med målene 81 x 85 x 76 mm, hvilket gør den let at placere og installere hvor som helst på køretøjet.

En vigtig egenskab ved denne arbejdslampe er dens vandtætte design med en IP67 klassificering. Dette betyder, at lampen er beskyttet mod støv og kan modstå kraftig vandstråle. Dog kan den ikke tåle at blive nedsænket i vand i længere tid. Dette gør lampen egnet til anvendelse under forskellige vejrforhold og sikrer, at den har en lang levetid.

Med sin integrerede lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at skulle udskifte pærer. Arbejdslampen er designet til at være holdbar og pålidelig, så du kan fokusere på dit arbejde uden bekymringer.

Opgrader arbejdsbelysningen på dine køretøjer med denne LEDlife 30W LED arbejdslampe. Med dens høje lysstyrke, nem installation og vandtætte design, er den et pålideligt valg til alle dine arbejdsbehov.

Flere detaljer

DKK 392,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3600 lumens
Effekt og spænding
Forbrug30w
Spænding10-30V
Dimensioner
Højde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe