LEDlife 40W LED arbejdslampe
Bil, lastbil, traktor, trailer, 8° fokuseret lys, IP69K vandtæt, 10-30V

LL.work.40P9.spot
Ny

Billigst på PriceRunner
Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 40W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en fokuseret spredning på blot 8 grader, hvilket sikrer at lyset når længere fremad, end ved større spredning.
Dette giver et godt lys lige frem foran køretøjet.

Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.


Effektiv belysning til din arbejdsplads

LEDlife 40W LED arbejdslampen er den ideelle løsning til dig, der har brug for kraftig og pålidelig belysning til din bil, lastbil, traktor eller trailer. Med sin fokuserede lysstråle på 8° giver denne lampe dig en fremragende sigtbarhed, selv under vanskelige forhold.

Vandtæt og holdbar

En af nøglefunktionerne ved denne arbejdslampe er dens IP69K vandtætte rating. Dette betyder, at lampen er beskyttet mod indtrængen af støv og vand ved højt tryk og høj temperatur. Du kan trygt bruge den i forskellige udendørs situationer, da den kan ligge under vand i op til en meters dybde. Lampen er også modstandsdygtig over for stød og vibrationer, hvilket gør den meget holdbar og velegnet til robust brug.

Fleksibel strømforsyning

LEDlife arbejdslampen kan let tilsluttes enhver strømforsyning mellem 10V og 30V. Dette gør det nemt for dig at anvende den på forskellige køretøjer uden at bekymre dig om kompatibilitet. Du kan være sikker på en stabil og pålidelig belysning, uanset om du bruger lampen på din bil, lastbil, traktor eller trailer.

Kraftig og energieffektiv

Med en effekt på 40W producerer LEDlife arbejdslampen en lysstyrke på imponerende 4800 lumens. Dette giver dig masser af lys til at arbejde, selv i de mørkeste miljøer. Samtidig er lampen energieffektiv, hvilket betyder, at den bruger mindre strøm og sparer på batterilevetiden.

Kompakt og nem at installere

Denne arbejdslampe har kompakte dimensioner på 81 x 85 x 76 mm, hvilket gør den nem at installere selv på køretøjer med begrænset plads. Lampen leveres med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra pærer.Tag din arbejdsbelysning til næste niveau med LEDlife 40W LED arbejdslampen. Med dens fokuserede lys, vandtætte design og energieffektivitet får du den pålidelige belysning, du har brug for, uanset arbejdsopgaverne.

Flere detaljer

DKK 403,00

- +

På lager.
 
Produkt information
ledlife
LEDlife - Dansk kvalitetsbrand!

Undgå noname produkter, produceret under ringe forhold af dårlige materialer.
Ved at vælge LEDlife, er du sikker på at kvaliteten er i top og af de bedste materialer.


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke4800 lumens
Effekt og spænding
Forbrug40w
Spænding10-30V
Dimensioner
Højde85 mm.
Bredde81 mm.
Dybde76 mm.
MaterialeAluminium+PC
Iframe