1,5W elevator spot
Hul: Ø4,4 cm, Mål: Ø5,2 cm, 25° spredning, 2m ledning

Ny

Billigst på PriceRunner

Praktisk lille aluminium spot, som leveres med 2 meter ledning for nem tilslutning.

Monteret i en højde på 2,2 meter giver denne spot 153 lux på gulvet, hvilket gør den yderst velegnet som elevator belysning.

Kan kippes.

Må ikke monteres direkte i isolering - Der skal være lidt luft omkring til køling.

 

Indbygningshøjde: 22 mm.

Hul diameter: 44 - 48 mm.

Ydre diameter: 52 mm.

 

Der medfølger LED driver, som tilsluttes 230V.


Introduktion til 1,5W elevator spot.


Denne LED spot til indbygning er en energieffektiv løsning, der erstatter en traditionel 15W pære. Med en tilslutning til en 230V forsyning, kan du nyde godt af en lysstyrke på 110 lumens og et fokuseret lys på 25 grader. Dette sikrer et kontrolleret lys, der er perfekt til rum, hvor man ønsker at skabe en bestemt atmosfære eller fokusere på en specifik genstand.


Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85.


En af de største fordele ved denne LED spot er den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Dette gør denne LED spot ideel til både private hjem og kommercielle rum, hvor man ønsker at skabe den perfekte belysning.


Lang levetid og sikker drift.


Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet. Dette gør denne LED spot til en langsigtet investering, der vil give dig glæde i mange år fremover.


Kulør på lyset.


Denne LED spot findes i en varm hvid kulør på 2700K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Dette gør den ideel til både private hjem og kommercielle rum, hvor man ønsker at skabe en afslappende atmosfære.


Dimensioner og IP20.


Denne LED spot har dimensioner på 22 x Ø52 mm og en hul størrelse på 44 mm. Den har desuden en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at tage hensyn til disse faktorer, når man vælger den rette belysning til et bestemt rum.


Med integreret lyskilde.


En af de største fordele ved denne LED spot er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde, da den allerede er inkluderet i produktet. Dette gør installationen af denne LED spot hurtig og nem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Beregn besparelse

stk.
timer

watt
watt

Besparelse:
- kr / år
Sparet hjem på:
- dage
Baseret på kWh pris på 5,5 kr (Gennemsnit September 2022).

Flere detaljer

DKK 119,00

v. 10+  DKK 107,10

Du sparer årligt 88 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke110 lumens
Spredning25 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1.5w
Erstat15w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningIndbygning
Højde22 mm.
Diameter52 mm.
Hulstørrelse44 mm.
MaterialeAluminium