V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Leverer hele 120 lumen pr. watt.


Produkt navn: V-Tac 30W LED gadelampe, Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Denne gadelampe fra V-Tac er udstyret med en 30W LED, som erstatter behovet for en 270W traditionel gadelampe. Dette bidrager til en betydelig energibesparelse og reducerer samtidig dine energiomkostninger. Med en lysstyrke på 3600 lumens og en spredning på 110 grader, sikrer gadelampen en jævn fordeling af lys over et større område.

Det vigtigste ved en gadelampe er at opnå en høj lyskvalitet, og denne V-Tac gadelampe imødekommer dette behov med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

V-Tac gadelampen er udstyret med en Samsung LED chip af højeste kvalitet, hvilket garanterer en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Dette kombineret med en pålidelig og holdbar driver samt effektiv køling sikrer en lang levetid for produktet som helhed. Derfor kan du være sikker på, at denne gadelampe vil være en langsigtet investering.

Lyset fra denne gadelampe har en neutral hvid kulør på 4000K, som skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande vil fremstå helt naturlige. Dette er vigtigt, da det sikrer, at der ikke opstår farveforvrængning eller forvanskning af genstande, der er oplyst af lampen.

Med sine dimensioner på 418 x 198 x 60 mm er denne gadelampe kompakt og nem at installere. Lampen har desuden en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og er modstandsdygtig over for vandstænk og regn. Den integrerede lyskilde gør det nemt at bruge lampen direkte ud af æsken, uden behov for yderligere tilbehør.

I købet af denne V-Tac 30W LED gadelampe får du ikke kun en topkvalitetsgadelampe, men også 5 års producentgaranti, som giver ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 702,00

Du sparer årligt 1571 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 10/10/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3600 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
Erstat270w
SpændingsintervalAC:85-265V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde198 mm.
Bredde418 mm.
Dybde60 mm.
MaterialeAluminium
Iframe