V-Tac 50W LED gade/parklampe
5 års garanti, Type III- linse, IP65

Ny

Billigst på PriceRunner

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorvej.

Kan klare overspænding op til 6.000 Volt.


V-Tac 50W LED gade/parklampe er en kraftfuld og effektiv lyskilde, der er designet til at opfylde behovene for belysning i det offentlige rum. Med en effekt på 50W og en lysstyrke på 6750 lumens, er denne lampe i stand til at sprede lyset bredt og jævnt med en spredning på 150x80 grader. Dette gør det muligt at oplyse store områder, såsom parker, gangstier og parkeringspladser, på en energieffektiv måde.


Derudover er V-Tac 50W LED gade/parklampe også kendt for sin høje lyskvalitet, der sikrer en naturlig og flot belysning af alle farver. Med en RA værdi på 80-85 er denne lampe i stand til at vise farverne ægte og levende, hvilket gør den ideel til en lang række forskellige formål.


En anden stor fordel ved V-Tac 50W LED gade/parklampe er dens lange levetid og pålidelighed. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, en professionel og driftssikker driver og god køling, er denne lampe i stand til at levere op til 30.000 timers drift med minimalt fald i lysstyrke. Dette gør den til en pålidelig og holdbar investering, der vil give mange års problemfri belysning.


V-Tac 50W LED gade/parklampe er også kendt for sin alsidighed og fleksibilitet. Den fås i kold hvid (5700K), der giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør ikke er så populær i Skandinavien, er den ideel til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.


Endelig er V-Tac 50W LED gade/parklampe også designet til at være holdbar og modstandsdygtig over for elementerne. Med en IP65-klassificering er denne lampe i stand til at tåle vandstænk og regn, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Med integreret lyskilde er denne lampe også nem at installere og bruge, hvilket gør den til en populær og pålidelig løsning til belysning af det offentlige rum.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 2.051,00

- +

  • Kold
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 07/10/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Kold hvid kulør5700K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke6750 lumens
Spredning150x80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug50w
SpændingsintervalAC:100-277V, 50Hz
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde463 mm.
Bredde419 mm.
Dybde109 mm.
MaterialeAluminium
Iframe