V-Tac 30W LED gadelampe
Samsung LED chip, indbygget skumringssensor, Ø60mm, IP65, 100lm/w

Ny

Billigst på PriceRunner

30W gadelampe med indbygget skumringssensor, så lyset automatisk tænder og slukker.

Til belysning af bygninger, parker, veje, gader, legeplads, parkeringsplads, indkørsler og motorveje.

Leverer hele 100 lumen pr. watt.


Effektiv og holdbar V-Tac 30W LED gadelampe med Samsung LED chip

Denne V-Tac 30W LED gadelampe er det perfekte valg, når du ønsker at få en effektiv og energibesparende belysning til dine udendørs områder. Med dens solide konstruktion og avancerede teknologi sikrer den en lang levetid og en jævn fordeling af lyset.

Fantastiske funktioner for optimal belysning

Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 3000 lumens producerer denne gadelampe et kraftigt lys, der sikrer god synlighed i området. Den høje spredning på 100 grader sikrer en jævn og bred belysningsvinkel, hvilket gør den ideel til at oplyse større udendørs områder.

Denne gadelampe er udstyret med en Samsung LED chip, hvilket garanterer høj kvalitet og pålidelighed. Du kan være sikker på, at lyset vil være konstant og ensartet over tid. Derudover kommer denne lampe med 5 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i dit køb.

Neutral hvid kulør for naturlig belysning

Gadelampen er tilgængelig i neutral hvid kulør (4000K), som giver et rent og neutralt lys uden blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste områder og objekter fremstår i deres naturlige farver, hvilket er ideelt til arbejdsmiljøer eller udendørs områder, hvor farvegenkendelse er vigtig.

Robust konstruktion til udendørs brug

Med dimensioner på 138 x 445 x 99 mm og en hul størrelse på 60 mm er denne gadelampe kompakt og nem at installere. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges både indendørs og udendørs og er beskyttet mod vandstænk og regn.

Denne V-Tac LED gadelampe er også udstyret med en indbygget skumringssensor, der automatisk tænder og slukker lyset afhængigt af omgivelseslys. Dette gør den yderst praktisk og effektiv, da det sikrer, at lyset kun er tændt, når det er nødvendigt, og sparer dermed strøm.

Med integreret lyskilde for nem installation

Denne gadelampe leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe og installere en separat lyskilde. Du kan nemt montere denne lampe i din eksisterende armatur, og den vil straks begynde at belyse dit udendørs område med sit kraftfulde lys.

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 682,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug30w
SpændingsintervalAC:120-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde445 mm.
Bredde138 mm.
Dybde99 mm.
Hulstørrelse60 mm.
MaterialeAluminium
Iframe