Filter

Pris
DKK 7 DKK 719
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
10 W 380 W
Lysstyrke
30 lm 7000 lm
Forbrug
0 W 85 W
Kulør
mere.. mindre
Pære type
mere.. mindre
Filter

E27 Stor fatning

Prisgaranti på led projektører

LED pære – E27 stor fatning

LED pærer med E27 fatning er en af de mest anvendte pærer på markedet og har været det i mange år. LED pærer med E27 fatning er efterspurgt blandt mange, og derfor kan du selvfølgelig købe dem billigt online hos MrPerfect.
Vi har et stort udvalg af LED pærer med E27 fatning. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for LED og er blandt de førende i Danmark. Den erfaring kommer vores kunder til gavn. Vi har nemlig håndplukket de bedste LED pærer og spots, hvor kvaliteten er i top.
 

Hvad er E27 med stor fatning?

Kunne du godt tænke dig en god LED pærer, er vores E27 med en stor fatning et godt sted at starte. Hos MrPerfect har vi mange års erfaring, når det kommer til LED pærer, og vi har derfor håndplukket udvalget af E27 pærer.
Alle de LED lyskilder, vi sælger, har en lang levetid. Levetiden er meget længere i forhold til traditionelle pærer, samtidig med at en LED pære giver et bedre og mere naturligt lys, som du ikke risikerer at få ondt i hovedet af. Læs mere om E27 LED pærer her.
Pærer med en stor fatning er den pære, som bliver brugt af tusindvis af danskere i dag. Selvom vores pærer er de bedste, du finder på det danske marked, har vi sørget for, at priserne er til at betale, og du finder derfor også Danmarks billigste priser her hos os.
 

Stort udvalg af pærer med E27 fatning

Her hos MrPerfect finder du landets største udvalg af lækre LED pærer. Vi har sørget for, at der er noget for alle, og du kan derfor finde pærer, som du har mulighed for at dæmpe lyset på, ligesom at du kan få pærer, hvor du ikke kan dæmpe på lyset.
Sortimentet består af pærer med alt fra 3-12 Watt, og du kan også vælge mellem dæmpbare og ikke-dæmpbare pærer. Farven er varm hvid. Se hele vores udvalg nedenfor eller brug sorteringsfunktionen.
 

Hvad er fordelen ved E27 pærer?

Pærer er ikke længere bare pærer. De er med til at sætte stemningen for hele rummet. Du kan få vores LED E27 pærer med stor fatning i flere forskellige udformninger: almindelige eller globepærer. Der findes også specielle udgaver som 360° kogle LED og kraftige LED pærer.
LED globepærer E27 er blevet meget populære til brug i boligindretningen. De giver et moderne udtryk i rummene, i og med at de ikke skal gemmes væk bag en lampeskærm. Brug for eksempel globepærerne med stor fatning i en gulvlampe uden skærm eller hængende fra en simpel lampefatning.
Den synlige kultråd giver et flot ekstra varmt hvidt lys. Desuden er langt de fleste af vores LED globepærer med E27 fatning i sortimentet dæmpbare, så du selv kan styre styrken på lyset. Se de mange udgaver af globepærer.
 

Kan bruges til mange formål

De mere almindelige LED pærer med E27 stor fatning har efterhånden erstattet alle de gamle glødepærer. LED pærer bruger langt mindre energi, end glødepærerne gjorde, og holder derfor også længere.
Blandt de mere specielle LED pærer under 360° kogle og kraftige LED finder du et udvalg af pærer, som enten er udformet til at give en stor spredning af lys i alle 360°, eller bare har en meget høj watt til at give et kraftigt lys. Det kan blandt andet være til udendørs brug eller i store åbne lokaler som værksted eller lager. Alle de specielle LED pærer passer til lampefatninger med stor fatning.
Læs også: Find unikke led pærer til dit behov. Og leder du efter en vækstlampe, skal du kigge på vores kategori vækstlamper med LED.


Ofte stillede spørgsmål til E27 pærer (stor fatning)
Hvad er en filament pære?
En filament pære er en kombination af det moderne og det traditionelle. Teknologien er moderne; derfor får du lavt strømforbrug, men et traditionel look. Glasset i pæren er klart, og man kan se filamenterne, som ligner glødetråden fra glødetrådspæren.
Hvad er en kertepære?
En kertepære er en pære med et aflangt hoved. Kertepæren er brugt mange steder i hjemmet og ofte i forbindelse med lysekroner.
Hvad hedder en pære med stor fatning?
En pære med såkaldt stor fatning er en pære med en E27 fatning. Fatningen har en diameter på 27 mm, og derfra kommer navnet E27. Højden kan variere, men den har som regel en højde på ca. 3 cm.
Hvilke fordele har en E27 LED pære?
En LED pære har den fordel, at pæren har en lang levetid. Derudover bruger den mindre i strøm, og du sparer derfor penge ved at erstatte traditionelle lyskilder med LED lys.
Hvilke kulører kan jeg købe en E27 LED pære i?
Du kan få en E27 LED pære i mange forskellige kulører. Kold, varm og neutrale farver. Derudover kan du vælge en pære med en farve som grøn eller blå.
Hvor kan jeg bruge en E27 LED pære?
En standard E27 LED pære kan bruges i alle lamper, hvor man tidligere har været vant til at bruge en glødepære.
Passer LED pæren i min lampe?
Det første, man skal undersøge, er, hvilken fatning man har. Når man kender fatningen, skal man finde ud af hvilken størrelse, der passer i lampen. Inde på pærernes produktside kan man se mål på pæren.