Filter

Pris
DKK 3 DKK 2028
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
8 230
Forbrug
4 W 185 W
Lysstyrke
270 lm 13000 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Sensor type
mere.. mindre
Filter

LED Lysstofrør

Billige LED-lysstofrør hos Mrperfect

Hos MrPerfect er vi eksperter i LED-lysstofrør, og her på siden finder du de bedste rør på markedet til de laveste priser. 

Vi er et stolt dansk firma med tradition for at give vores kunder en god købsoplevelse. Er du som privat- eller erhvervskunde f.eks. interesseret i at købe mere end 10 lysstofrør med LED, er du velkommen til at kontakte os for eksperthjælp og specialaftale eller -tilbud.

Vi kan ligeledes imødekomme specielle ønsker og løsninger efter behov.

Kontakt os nu på 71 99 99 37


Hvad er fordelen ved LED-lysstofrør?

Lysstofrør er en energieffektiv lyskilde. Derfor egner de sig godt til f.eks. større lokaler, hvor der er behov for meget lys. De er også ideelle til mindre rum som f.eks. stuen eller køkkenet. Lysstofrør er en god investering for dig, der ønsker maksimal belysning og en mindre elregning.

T8 lysstofrør med armatur


Hvorfor er LED-lysstofrør billigst at bruge?

Lysstofrør anvendes ofte som kontorbelysning, industribelysning og som belysning i restauranter og på skoler. I private hjem bruges de oftest på badeværelset eller i køkkenet.

Udover at være en billig og energieffektiv lyskilde, kan du også spare penge på elregningen med LED-lysstofrør. Og da de holder i mange år, får de hurtigt tjent sig selv ind igen. LED-lysstofrør er altså både en god investering for dig og miljøet.

Fakta om LED lysstofrør Go’ Energi

Lysstofrøret er en revolutionerende belysning, og Mrperfect.dk er en af Danmarks største udbydere.

Fordelene ved T5- og T8-Lysstofrør fra Mrperfect 

Hos Mrperfect har vi et stort udvalg af T5- og T8-lysstofrør, der giver ca. 50 % mere lys end almindelige lysstofrør.

Se et udvalg af T5 lysstofrør her

Hos os finder du LED-lysstofrør i forskellige længder og farver. Du kan f.eks. vælge varm hvid, kold hvid eller neutral hvid belysning fra de mest populære T5- og T8-rør. Derudover forhandler vi både lysstofrør med og uden armaturer. Det betyder, at du kan købe 100 unikke armaturer til 100 lysstofrør.

Se også væres kæmpe udvalg af LED pærer og spots

Der findes i dag mange slags lysstofrør med og uden armatur. Derfor har vi ansat eksperter på området, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte lyskilde.

Læs mere om de populære T8 lysstofrør her

Det kan være en jungle at finde det helt rigtige lysstofrør. Tøv derfor ikke med at kontakte os - vi er altid klar på en uforpligtende snak om dine behov.

Lysstofrør med 10-20.000 lystimer

Belysningen er en helt central del af indretningen af et ergonomisk kontor eller arbejdsplads. Det rette lys kan danne grundlag for godt arbejdsmiljø med større effektivitet og trivsel. Hos Mrperfect ved vi, at belysningen både påvirker medarbejdernes arbejdsindsats og det månedlige elforbrug.

Vidste du, at LED-paneler er et godt alternativ til lysstofrør? Find dem med prisgaranti her

Den forkerte belysning kan være dyr, virke trættende og påvirke medarbejdernes humør negativt. Men vælger man den rette beslysning, kan man forvente bedre indsats, færre sygedage samt mere dedikerede og koncentrerede medarbejdere.

Vidste du, at lysstofrør har en levetid på 10-20.000 timer?

Ifølge Sparenergi har LED-lysstofrør langt længere levetid end:

Glødepærer - 3.000 timer
Sparepærer - 3.300 timer
Halogenpærer -  2.800 timer
Lysstofrør - op til 20.000 timer

Overvejer du at udskifte dit gamle lysstofrør?

Med et nyt lysstofrør kan du spare mange penge på elregningen. Hos Mrperfect forhandler vi udelukkende de bedste lysstofrør med ekstremt lang levetid. Vi tilbyder ligeledes råd og eksperthjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvilke LED-lysstofrør er bedst i test i 2020?

Lysstofrør er en billig og effektiv lyskilde, men der er et hav af lysstofrør at vælge mellem. Vi har derfor udvalgt de bedste lysstofrør, du kan finde i 2020. Alle disse lysstofrør har et flot design, en lang levetid og så er de til at betale.

Vi har testet en lang række lysstofrør for at finde de allerbedste. Nogle af de parametre, vi har testet, er levetid, holdbarhed, lyskvalitet og meget mere. Kontakt os for at høre mere om vores tests. 

Find dine nye LED-lysstofrør hos os

Står du og mangler nye LED lysstofrør, kan du finde dem hos os. Vi har et bredt udvalg af lysstofrør i forskellige prisklasser. Kig på vores hjemmeside, og find de lysstofrør, der er bedst i test. Du kan også kontakte os, så vil vi hjælpe dig med at finde det rette lysstofrør.

Se vores udvalg af de bedste LED lysstofrør

Når du kontakter vores kundeservice, vil du blive mødt af glade og hjælpsomme medarbejdere. De vil hjælpe dig med at finde frem til det lysstofrør, du står og mangler. Det kan nemlig være svært at vælge mellem de mange gode valgmuligheder, vi har her på siden. 

Hvorfor skal du vælge LED?

LED har et lavt energiforbrug og en lang levetid. Derfor kan du spare mange penge i længden, både på elregningen og ved ikke at købe nye pærer hele tiden.  

Udover at være godt for din pengepung, er LED også et miljøvenligt valg. Disse pærer bruger nemlig mindre strøm end de gammeldags halogenpærer. På den måde kan du både spare penge og passe på jordens begrænsede ressourcer. 

Hvad betyder LED og lysstofrør?

Først og fremmest står LED for Light Emitting Diode, som på dansk betyder lysdiode. En lysdiode er en elektronisk komponent, der giver lys, når der løber strøm igennem den.

Et lysstofrør er en lyskilde, som omdanner energi til dioden. Da røret omsætter elektrisk energi til lysenergi, er det en såkaldt transducer. 

Hvorfor skal du købe LED-lysstofrør?

Svaret er simpelt. Du skal købe LED-lysstofrør, da de ganske enkelt er utroligt energieffektive. Faktisk er de 5-6 gange mere effektive end almindelige glødepærer. I praksis betyder det store besparelser på din elregning. Og hvem ønsker ikke at bruge penge på andre ting end strøm?

Se udvalget af de bedste LED lysstofrør

Hvis du går op i bæredygtighed, vil du glæde dig over, at LED-lysstofrør er gode for miljøet. Ved at spare på energien, sparer du nemlig også på jordens ressourcer. 

Den populæreste LED lysstofrør er denne: T8-Performer120 – LED lysstofrør, 18W, 120cm, 230lm.
 

LED lysstofrør er robuste

Har du prøvet at købe en pære, der gik i stykker efter kort tid? Det er øv. Med glødepærer er det ikke en sjældenhed, men med LED-lysstofrør vil du ikke opleve at stå i samme situation. De er nemlig meget robuste.

Derfor kan du med fordel sige farvel til glødepærer og goddag til LED-lys. De kan holde i 10-25 år, så du skal ikke erstatte pæren foreløbigt. 

Det perfekte lys til netop din bolig

LED-lysstofrør giver et godt lys, uanset hvor du bruger det. I køkkenet. På badeværelset. I gangen. Eller ved skrivebordet på kontoret. LED-lysstofrør giver dig netop det lys, du har brug for. De tændes øjeblikkeligt, når du tænder på kontakten. Og så fås de i farverne hvid og sort. Skal du bruge LED-lysstofrør i dit private hjem, anbefaler vi, at du køber hvid.

Er de billigste også de bedste?

LED-lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, som er egnet til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Lyskilden er egnet til rum, hvor der er et særligt stort behov for lys. Køkken og badeværelse er eksempler på denne type rum. Lysstofrør til industri bliver også ofte brugt som kontorbelysning og industribelysning, hvor lyset er en central del af arbejdsmiljøet. 

Herunder ser vi nærmere på, om de billigste LED lysstofrør også er de bedste.
 

LED-lysstofrør – pris og kvalitet hænger sammen

Med LED-lysstofrør er der tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Med andre ord får du, hvad du betaler for. Køber du de billigste lysstofrør på markedet, så skal du ikke forvente, at kvaliteten er i verdensklasse. Du bør derfor se købet af lysstofrør som en investering, som tjenes ind på længere sigt.  

Se vores shop med T5 LED lysstofrør

Der er mulighed for at spare rigtigt mange penge ved at skifte almindelige rør ud med LED-lysstofrør. Du betaler en relativt høj pris for selve røret, men du vil komme til at spare mange penge på dine fremtidige elregninger. Den konkrete besparelse er individuel, men du kan forvente at spare op til 50 %.

LED-baserede lysstofrør giver bedre belysning end de fleste andre lysstofrør. Som udgangspunkt kan du forvente, at de afgiver en halv gange mere lys sammenlignet med alternative løsninger, hvilket er en markant forbedring. Lysstofrørene kan efterhånden købes i stort set alle tænkelige størrelser og farver. Rørene kan desuden købes med eller uden armaturer.

Derudover er en lang levetid en af de fordele, som du kan glæde dig over ved LED-lysstofrør. Vælger du denne populære lyskilde, vil der gå mange år, før du skal ud og bruge penge på lysstofrør igen. Det er altså en investering, du vil få glæde af på den lange bane.

Køb billige LED-lysstofrør til hjemmet, kontoret og værkstedet

Selvom de billigste T8 lysstofrør ikke nødvendigvis er de bedste, så er der mulighed for at gøre en attraktiv handel. Leder du efter billige LED-lysstofrør i høj kvalitet, så finder du det hos os. Vi har nemlig altid faste lave priser, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Du kan helt sikkert finde LED-baserede lysstofrør, som passer til dit hjem, kontor eller værksted. Hvis du ikke selv er en haj til montering og opsætning, så bør du alliere dig en specialist. 

Leder du efter det perfekte lysstofrør til din bolig? Så bør du være opmærksom på følgende faktorer:

  •      Størrelse

  •      Farve

  •      Kulør

  •      Forbrug

  •      Farve

  •      Lysstyrke (Lumen)

  •      Spænding

  •      Spredning

  •      Levetid

Med disse faktorer in mente, vil du have bedre forudsætninger for at vurdere, om du har fundet det rette lysstofrør. Hvis du handler på nettet, vil alle disse specifikationer typisk være oplyst. Du kan med fordel vælge et anerkendt mærke, så du ikke risikerer at bruge penge på dårlig kvalitet.

Den forventede levetid typisk være angivet i antal timer. Det gør det nemt at sammenligne forskellige LED-lysstofrør på kryds og tværs. 

Alt i alt er vores bedste råd til dig, at du skal være kvalitetsbevidst. De billigste lysstofrør er nemlig ikke nødvendigvis de bedste. Og et LED-lysstofrør i god kvalitet kan spare dig mange penge på den lange bane.

Ofte stillede spørgsmål til LED rør
Hvor meget sparer man med LED rør?
Som tommelfingerregel sparer man 50% strøm ved at skifte til LED rør.
Vi oplever en tilbagebetalingstid på cirka et halvt år ved skifte til LED rør.

Læs mere om besparelse på LED lys og prøv vores udregningsmodel her.
Hvad er forskellen på T5 og T8 lysstofrør?

T5 lysstofrøret er det tynde rør og har en diameter på 16mm. I enderne er det en G5 fatning hvor stifterne er 5mm fra hinanden. T8 er det tykkere rør, med en diameter på 26mm. I enden af T8 røret finder du en G13 fatning hvor stifterne er 13mm fra hinanden. 

En anden forskel er længden på LED rørene.
Herunder finder du en tabel over størrelserne. 

T5:28,8 cm51,7 cm54,9 cm84,9 cm114,9 cm120,0 cm144,9 cm
T8:45 cm60 cm90 cm97 cm105 cm120 cm150 cm180 cm
Hvordan finder jeg længden på mit lysstofrør?
Det kan man se ud fra Watt på dit nuværende rør.
F.eks. hvis røret er 36W er den 120 cm lang.
Hvordan skifter man til LED rør?

Det gøres det nemt, ved at udskifte glimttænderen til den medfølgende LED starter og herefter montere LED røret.
Men kan også ombygge armaturet, så LED-røret forsynes med 230V direkte i den ene ende.

Læs hele vores guide her.