Filter

Pris
DKK 3 DKK 76
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
15 W 30 W
Lysstyrke
80 lm 300 lm
Forbrug
3 W 13 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

MR11 fatning

Prisgaranti på led projektører


Billige LED pærer med MR11-fatninger

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for MR11 fatninger og er blandt de bedste og største i Danmark. Vi har håndplukket de bedste MR11 fatninger, hvor kvaliteten er i top.

Står du og mangler LED pærer med MR11 fatning, er du kommet til det rette sted. MrPerfect forhandler nemlig billige LED spots med MR11 fatning. Alle vores LED spots med MR11 fatning har et varmt hvidt lys og henholdsvis 1 og 3 watt med lumen på enten 120, 200 eller 260. Vælg mellem almindelig eller dæmpbar LED spot med MR11 fatning.

 

MR11 fatning af høj kvalitet

Hvis du leder efter Danmarks største og bedste webshop, som sælger MR11 fatninger, er du kommet til det rigtige sted. Her hos MrPerfect sælger vi kun de bedste MR11, hvilket betyder, at du får pærer, der er af høj kvalitet og har en lang levetid.

Alle vores produkter er billige at købe. Blandt andet sælger vi Danmarks billigste, men stadig bedste LED spots. Når det kommer til LED pærer, er vi meget kræsne, da vi kun ønsker at sælge det bedste af det bedste til jer.

 

Hvilke muligheder er der med MR11?

Når det kommer til vores pærer med en MR11 fatning, har du et stort udvalg at vælge imellem. Som udgangspunkt kan du vælge mellem 1 og 3 watt, men skulle du have brug for andre watt, kan du kontakte os for at se, om vi kan hjælpe dig.

Derudover er vores pærer med en MR11 fatning de nyeste pærer, som du finder på markedet. Dette gør, at de har et flot, varmt og hvidt lys, og du vil endda kunne købe dem med en lumen på enten 120, 200 eller 260. Se også vores webshops store udvalg af LED pærer.

Til sidst har du muligheden for at vælge mellem en dæmpbar LED spot eller en ikke-dæmpbar LED pære med MR11 fatning. Se også denne guide, hvor vi tester de bedste LED spots og pærer.

Ofte stillede spørgsmål til LED spots med MR11 fatninger
Hvad er fordelen ved LED lys?
Der er mange fordele ved LED lys. En af dem er, at LED lys har et meget lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder.
Hvor mange watt har en LED pære med MR11 fatning?
Som udgangspunkt kan du vælge mellem 1 og 3 watt, men skulle du have brug for andre watt, kan du kontakte os for at se, om vi kan hjælpe dig.
Kan jeg købe dæmpbare pærer med MR11 fatning?
Det er muligt at købe både dæmpbare og ikke-dæmpbare LED pærer med MR11 fatning i MrPerfects store udvalg af LED pærer.