Restsalg: V-Tac R7S LED pære
7W, 78 mm, 230V, R7S

Nedsat pris!
Ny

Billigst på PriceRunner

Giver en rigtig god spredning, da LED'erne er placeret i flere forskellige retninger.


Produktbeskrivelse

V-Tac R7S LED pære er en energieffektiv og strømbesparende lyskilde, der er designet til at erstatte en traditionel 45W glødepære. Med en effekt på 7W er denne LED-pære både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig.

Denne pære er kompatibel med en 230V strømforsyning og har en R7S fatning, der gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Med en lysstyrke på 580 lumens og en spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lys i rummet.

Med en høj RA værdi på 80-85 leverer pæren en høj kvalitet af lys, der afspejler farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære og sikre, at detaljer og omgivelser ses klart og naturligt.

V-Tac R7S LED-pæren fås i en neutral hvid (4000K) kulør. Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø ved at tilbyde et klart og skarpt lys uden blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste områder og genstande fremstår i deres sande farver.

Med dimensioner på 78 x Ø28 mm passer denne LED-pære perfekt til forskellige lamper og armaturer. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør bruges indendørs.

Vælg V-Tac R7S LED-pæren for at opgradere dine lyskilder til en mere effektiv og kvalitetsbevidst løsning. Nyd fordelene ved moderne LED-teknologi med høj effektivitet, lang levetid og fremragende lyskvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Flere detaljer

Før: DKK 63,00

-30%

DKK 44,10

Du sparer årligt 248 kr pr. lyskilde

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 10/09/2024

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke580 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug7w
Erstat45w
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningR7s
Bredde78 mm.
Diameter28 mm.