Spectrum LED pære
2,5W, 12V, G4

Ny

Billigst på PriceRunner


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum LED-pære er en energieffektiv og holdbar lyskilde, perfekt til både private og kommercielle formål. Med dens lave energiforbrug på kun 2,5W og G4 fatning er den nem at installere og erstatter effektivt traditionelle glødepærer.

Pæren tilsluttes til en 12V strømforsyning, hvilket gør den ideel til brug i forskellige applikationer, herunder indendørs belysning, køretøjsbelysning og meget mere.

Med en lysstyrke på 270 lumens og en spredningsvinkel på 270 grader sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lys, der lyser op i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at alle farver vises klart og ægte.

En anden fordel ved denne Spectrum LED-pære er dens lang levetid på op til 50.000 timer. Dette skyldes brugen af LED af højeste kvalitet samt en driftssikker driver og effektiv køling. Med minimalt fald i lysstyrke vil pæren lyse i mange år fremover.

Pæren leveres også med en producentgaranti på 5 år, hvilket yderligere understreger dens pålidelighed og kvalitet.

Kulør på lyset

Spectrum LED-pæren fås i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der bidrager til en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Med denne kulør får du det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner og får derfor belyste emner til at fremstå naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det er sjældent anvendt i Skandinavien, men populært til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Med dimensioner på 45 x 13 mm passer denne Spectrum LED-pære nemt ind i forskellige armaturer og kan bruges til et bredt udvalg af applikationer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Flere detaljer

DKK 26,00

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke270 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug2.5w
Spænding12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG4
Bredde45 mm.
Dybde13 mm.
Iframe