Spectrum 1W LED RGB Pære
E27

sp.WOJ+13105
Ny

Billigst på PriceRunner

Pæren der skaber stemning og atmosfære i ethvert rum. Den er lavet til indendørs brug og er velegnet til børneværelser, soveværelser, og restauranter. 


Data om produktet

1W LED RGB Pære, E27

- Tilsluttes til 230V forsyning

- Dimensioner: 70 x 45 mm

Produktbeskrivelse

Spectrum 1W LED RGB Pære med E27 stor fatning er en effektiv og alsidig lyskilde, der passer perfekt til både indendørs og udendørs brug. Denne pære er velegnet til både dekorativ belysning og funktionel belysning.

Pæren er let at installere og tilslutte til en standard 230V strømforsyning. Med dens store E27 fatning er den kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Dimensionerne på 70 x 45 mm giver en kompakt størrelse, der passer til de fleste lamper og armaturer.

En af de vigtigste funktioner ved denne pære er dens høj spredning på 260 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og giver en bred belysningsdækning. Uanset om du bruger pæren til at belyse et rum eller til at skabe en hyggelig atmosfære, er du sikret en behagelig og ensartet belysning.

Pæren har også en høj lyskvalitet med en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde, der giver et naturligt lys. Uanset om du bruger pæren til at lyse et maleri op eller til at skabe en farverig stemning i rummet, vil du kunne nyde godt af den højeste kvalitet og farvegengivelse.

Spectrum 1W LED RGB Pære er designet til at opfylde langt de flestes behov. Med dens alsidighed, høje lyskvalitet og lette installation er den et praktisk og stilfuldt valg til ethvert lystbehov i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Flere detaljer

DKK 25,00

- +

Forventes på lager igen: 04/04/2024

 
Produkt information
Lys
Spredning260 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Effekt og spænding
Forbrug1w
Spænding230V
Dimensioner
FatningE27
Bredde70 mm.
Dybde45 mm.
Iframe