Filter

Pris
DKK 3 DKK 720
Længde (cm)
mere.. mindre
Erstat (watt)
10 58
Forbrug
5 W 165 W
Lysstyrke
675 lm 4800 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
Filter

T8 LED lysstofrør


Find de T8 LED lysstofrør du mangler her

Er du på jagt efter T8 LED lysstofrør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos MrPerfect forhandler vi et stort udvalg af LED lysstofrør, og der er et rør til alle tænkelige formål. Det gælder uanset, om du handler som privatkunde eller professionel. 
Der er flere grunde til, at LED lys er populært, når det kommer til valg af lyskilde. LED lys giver et godt og effektivt lys. Derudover får du et lys med lang levetid. For disse LED lysstofrørs tilfælde kan nogle lyse i op til 30.000 timer, og andre helt op til 50.000 timer.
Derudover er LED lys billige i drift, da de har et lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødetrådspæren. Derfor giver det god mening at udskifte gamle lyskilder med LED lysstofrør i takt med, at de gamle er brugt og ikke længere virker.
 

Valg af kulør: Varm, neutral eller kold hvid?

Når du skal vælge det rette T8 LED lysstofrør, vil vi anbefale, at du har gør dig overvejelser om, hvilken kulør lyset skal give. Der er overordnet set tre forskellige kulører – dog kan alle LED lysstofrør ikke nødvendigvis fås i tre forskellige kulører.
De tre kulører er varm, neutral og kold hvid.
Den varme farve egner sig godt til steder, hvor man ønsker at skabe en behagelig atmosfære med et drys hjemlig hygge. Den neutrale farve giver et godt arbejdslys, da blå og gule toner ikke ses, hvilket skaber et naturligt lys. Den sidste kulør, den kolde hvide, har et blåligt skær. Den bruges ikke så ofte i Skandinavien, men den er god til eksempelvis malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.
 

Tag stilling til lysstyrken

Foruden den rette kulør er det også vigtigt at få et LED lysstofrør med den lysstyrke, der egner sig bedst til formålet. Iblandt udvalget af T8 LED lysstofrør finder du versioner med en lysstyrke helt op til 4000 lumen. Med den får du et meget kraftigt lys. I den anden ende af skalaen finder du lysstofrør med lysstyrke omkring 670 lumen. For at have noget at sammenligne med, vil 600-900 lumen typisk være tilstrækkeligt for en belysning over et køkkenbord.
Du kan læse flere specifikationer om det enkelte lysstofrør ved at klikke ind på varen. I vores udvalg af T8 LED lysstofrør kan du også finde en dæmpbar version og en med sensor.
MrPerfect er specialister inden for LED lys, og vi er en 100% dansk webshop med et dansk lager. Hvis du har spørgsmål til specifikke varer eller til LED teknologi generelt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.
Ofte stillede spørgsmål til T8 LED lysstofrør
Hvilken kulør skal T8 LED lysstofrøret have?
Der er op til tre kulører at vælge imellem i MrPerfects udvalg af T8 LED lysstofrør. En varm kulør der giver en behagelig atmosfære. En neutral farve der er godt som arbejdslys og en kold hvid, der har et blåligt skær.
Hvilken lysstyrke skal jeg vælge til mit T8 LED lysstofrør?
Der er forskellige lysstyrker at vælge imellem, når det kommer til udvalget af T8 LED lysstofrør. Du kan få et meget kraftigt lys med en lysstyrke op til 4000 lumen. Du kan også få et, der fint passer over køkkenbordet på 670 lumen.
Hvor lang levetid har T8 LED lysstofrør?
LED lys har generelt en lang levetid, hvis man sammenligner med traditionelle lyskilder. Nogle T8 LED lysstofrør har en levetid på omkring 30.000 timer, mens andre lyser i helt op til 50.000 timer.