V-Tac T8-Samsung150 Pro
Samsung LED chip, 22W LED rør, 150 cm

Ny

Billigst på PriceRunner

Monteres direkte i armaturet for erstatning af almindelig lysstofrør.

 

Gratis LED glimttænder medfølger - monter den og røret og så virker det! 


V-Tac T8-Samsung150 Pro er en innovativ LED-løsning, der gør det muligt at udskifte de traditionelle lysstofrør på 150 cm med en mere energieffektiv og miljøvenlig belysningsløsning. Dette LED T8-rør har en samlet effekt på 22W, hvilket svarer til en erstatning af de 58W traditionelle lysstofrør. Ved at skifte til dette LED-rør kan man opnå en besparelse på op til 60% i energiforbruget, og samtidig opnå en højere lyskvalitet og længere levetid.


V-Tac T8-Samsung150 Pro har en lysstyrke på 3000 lumens og en høj spredning på 160 grader. Det betyder, at lyset spredes jævnt og effektivt i rummet uden at skabe skygger eller blænding. Desuden sikrer den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og er velegnet til både private og erhvervsmæssige formål.


V-Tac T8-Samsung150 Pro er udstyret med Samsung LED-chip og en producentgaranti på 5 år, hvilket sikrer en pålidelig og holdbar belysningsløsning. Desuden har dette LED-rør en meget lav flicker/flimmer, hvilket gør det velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser samt til personer og dyr, der er følsomme over for flicker.


Kulør på lyset er en vigtig faktor for at skabe den ønskede stemning og effekt i rummet. Derfor kan man vælge mellem tre forskellige kulører med V-Tac T8-Samsung150 Pro: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6400K). Varm kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, mens neutral kulør er perfekt til effektivt arbejdsmiljø. Kold hvid kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populært i malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.


V-Tac T8-Samsung150 Pro har dimensioner på 1500 x Ø28 mm, hvilket gør det nemt at udskifte de traditionelle lysstofrør med denne LED-løsning. Samlet set er dette LED T8-rør en innovativ og effektiv belysningsløsning, der kan give en betydelig besparelse i energiforbruget og samtidig sikre en højere lyskvalitet og længere levetid.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 84,00

Du sparer årligt 235 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke3000 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug22w
Erstat58w
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
FatningG13
Bredde1500 mm.
Diameter28 mm.
MaterialeNano plast
Iframe