V-Tac 150W LED lampe til tankstationer
Samsung LED chip, IP66, 230V

Ny

Billigst på PriceRunner

Flot LED lampe til tankstationer.

Hele 120lm/w - nyeste teknologi.

Leverer et flot lys med høj spredning.

Dimensioner: 380x380x69,5 cm.
 


Effektiv LED lampe til tankstationer

Denne V-Tac 150W LED lampe er specielt designet til brug på tankstationer. Med sin høje effekt på 150W og en lysstyrke på 18000 lumens, sikrer den optimal belysning selv i de store arealer ved tankstationer. Lampen er nem at installere og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Enestående lyskvalitet

Denne LED lampe er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer en høj lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 opnås et naturligt lys, der gengiver farverne på en flot og ægte måde. Lampen er designet til at opfylde de flestes behov, når det kommer til belysning.

Neutral hvid kulør

Lampen findes i en neutral hvid kulør med en farvetemperatur på 4000K. Denne kulør er ideel til tankstationer, da den skaber et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner fremstår naturlige og let læselige.

Robust og holdbar

Denne LED lampe er konstrueret med fokus på holdbarhed og kvalitet. Den har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Samtidig er lampen IP66-vandtæt, hvilket betyder, at den kan modstå fugt og vand, men den kan ikke ligge under vand i længere tid.

5 års producentgaranti

V-Tac er kendt for at levere produkter af høj kvalitet, og denne LED lampe er ingen undtagelse. Producenten tilbyder en 5 års garanti på denne lampe, hvilket giver dig langvarig tryghed og sikkerhed i dit køb.

Med denne V-Tac 150W LED lampe får du en energieffektiv og holdbar løsning til belysning af tankstationer. Med dens Samsung LED chip og en høj lyskvalitet er du sikret et naturligt og behageligt lys, der opfylder alle dine behov. Udover sin funktionalitet har lampen også et stilfuldt og moderne design, der passer ind i enhver tankstation.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent og Samsung chip

Flere detaljer

DKK 2.572,00

- +

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
Forventes på lager igen: 14/12/2023

 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke18000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug150w
Spænding230V
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde70 mm.
Bredde380 mm.
Dybde380 mm.
MaterialeAluminium+PMMA
Iframe