Filter

Pris
DKK 18 DKK 576
Forbrug
0 W 60 W
Kulør
mere.. mindre
Spridning
mere.. mindre
Filter

Væglamper

Lys din entré eller gang op med flotte LED væglamper

Her på MrPerfect har vi et meget bredt udvalg af LED væglamper, og det er både til indendørs og udendørs brug. Uanset hvilket formål du har med din væglampe, så er det meget vigtigt, at du ikke benytter væglamper, som er beregnet til indendørs brug, udendørs.

Fugt eller vand i en lampe er bare ikke ok, når der også er strøm i. Det er livsfarligt. Hvis du er en rigtig gør det selv-type, så kan du sagens selv opsætte væglamper, også udendørs, men det skal som skrevet gøres med største forsigtighed.

De væglamper som vi har i vores udvalg, dækker de flestes behov, både når det gælder design og kvalitet. Kvalitet er yderst vigtigt i forhold til, at der skal være en sikkerhed for dig som kunde i, at produktet holder i mange år uanset forhold. Handler det om udendørs væglamper, så skal du være opmærksom på, at disse udsættes for langt mere slid, og det stiller endnu højere krav til kvaliteten.

 

Hvad er LED væglamper?

LED væglamper benyttes i meget høj grad, når det gælder indendørs brug i entréer og på trappeopgange. Og her betyder lysstyrken en hel del. Mange vælger for eksempel at opsætte tre lamper i række – måske lidt forskudt – så de oplyser et større område.

Alt efter hvilken model du vælger eller er på udkig efter, så vil du opdage, at vi både har væglamper som lyser lidt nedad, mens andre lyser både op og ned.

 

Vurder valg af lamper ud fra rummets størrelse

Du må vurdere, hvilken type lys du har behov for og tage rummets størrelse og form med i dine overvejelser. Jo større dit rum er, jo mere skal lyset kastes ud i rummet for ikke at være for svagt bare 50 centimeter væk fra væggen.

Selvfølgelig betyder lysstyrken en del, men den kan sjældent kompensere for retningen af lysstrålen, som normalt bliver svagere med afstanden. Du kan jo også vælge (som mange andre også gør) at kombinere en loftslampe i entréen med for eksempel to væglamper, hvor loftslampen er lysgiver, og væglamperne mere er til pynt og et ekstra pift til din kreative indretning.

Giv dig god tid, når du undersøger vores store udvalg. Hvis du skal bruge væglamper til udendørs brug, så kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top, og at du vil have lamper i mange år frem. 

 

Hvor finder man de flotteste og billigste væglamper? 

Væglamper er måske ikke lige det store hit lige nu, men der begynder så småt at vise sig en større interesse for netop denne type af lamper. Mange kan nok huske fra deres barndomshjem, at der både var væglamper i entréen, på badeværelset og i stuen på hver side af et billede eller maleri. Det ser man ikke så tit længere.

Nu skal det hele være moderne, minimalistisk og meget klinisk i indretningen. Heldigvis er der stadig mange, som er til de smukke væglamper, som giver et lækkert og hyggeligt lys, og som byder alle rigtig velkommen i mange entreer rundt om i landet.

Der findes også mange forskellige slags væglamper, og de flotteste og billigste finder du hos MrPerfect, som har gjort det til en dyd at have det bedste udvalg, og det gælder også for væglampernes vedkommende. Se også vores udvalg af bordlamper og pendellamper

 

Væglamper med LED pærer 

Kombinerer du de smukke væglamper med de nye LED pærer, så får du et helt anderledes lys, end det de gamle pærer tilførte væglamperne. Skæret bliver en kende mere skarpt, lyset bliver knap så varmt, og så sparer du også en del på elregningen, hvis du benytter LED pærer. Se et udvalg af alle vores billige LED pærer her.

De nye pærer giver altså et helt andet lækkert lys, som ikke er nær så mørkt og trist, men meget mere friskt og klart. Det er der mange som har opdaget, og derfor er der et lys forude for de klassiske væglamper, og flere skal nok finde vej til de danske boliger i fremtiden. Det handler jo i bund og grund også meget om stil og smag.

 

Bestil dine væglamper i dag og få dem leveret i morgen

I MrPerfects webshop kan du sagtens finde meget moderne og smukke væglamper, som også passer ind i et moderne hjem. Og der findes ret mange farvenuancer, som gør det muligt at matche med den indretning, du har derhjemme.

Farver og indretning hører bare sammen, og kan du finde et godt sæt væglamper til det store spejl i entreen, så får du et helt nyt lys, som du vil glæde dig over i mange år.

De varer du bestiller, bliver sendt direkte til din adresse. Derfor skal du sikre dig, at du giver de rigtige personlige oplysninger ved bestilling, så du er sikker på, at du får dine varer hurtigt. Små fejl i e-mail eller telefonnummer kan have konsekvenser i forhold til, hvor hurtigt forsendelsen når frem til dig. Derfor er det altid en god ide at dobbelttjekke alle oplysninger, før du sender din ordre afsted til butikken.



Ofte stillede spørgsmål til LED væglamper
Hvad er fordelen ved at bruge en LED pære i en væglampe?
Med en LED pære får du et flot lys og en pære med en meget lang levetid. Derudover får du en pære, der har et lavt forbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder som glødetrådspæren.
Hvor egner en væglampe sig til at hænge?
En væglampe passer godt ind i et hjem, hvor der er brug for at lyse ekstra op omkring noget. Det kan eksempelvis være omkring et spejl, nogle billeder på væggen eller et maleri.
Hvor mange væglamper har jeg brug for til mit rum?
Du må vurdere, hvilken type lys du har behov for og tage rummets størrelse og form med i dine overvejelser. Jo større dit rum er, jo mere skal lyset kastes ud i rummet for ikke at være for svagt.