V-Tac 5W LED væglampe
Indirekte, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

Ny

Billigst på PriceRunner

Elegant hvid væglampe, som giver et flot indirekte lys både op og ned.

Aluminium.


V-Tac 5W LED væglampe - Indirekte belysning

Denne V-Tac 5W LED væglampe er et strålende valg til dit hjem eller kontor. Med dens indirekte belysning er den perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære og tilføje et strejf af elegance til ethvert rum. Denne væglampe er designet til indendørs brug og har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

En af de mest imponerende funktioner ved dette produkt er dets energieffektivitet. Med en effekt på kun 5 watt kan denne LED-væglampe erstatte en traditionel 45 watt lyskilde. Du vil spare penge på din elregning og gøre en indsats for at reducere dit energiforbrug.

Med en lysstyrke på 550 lumen og en bred spredning på 150 grader er denne væglampe i stand til at levere et jævnt og behageligt lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet, målt med RA-værdien på 80-85, sikrer, at alle farver vises naturligt og levende. Uanset om du bruger denne væglampe til at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller et funktionelt arbejdsmiljø på kontoret, vil lyskvaliteten opfylde dine behov.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid. Varm hvid skaber en behagelig og afslappende atmosfære, der er perfekt til afslapning eller hygge omkring en biograf aften. Neutral hvid, derimod, er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår naturlige uden blå eller gule toner i lyset.

Denne væglampe har dimensioner på 175 x 80 x 96 mm og leveres med en integreret lyskilde. Du skal blot tilslutte den til en 230V strømkilde for at kunne nyde det imponerende lys denne lampe giver.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

V-Tac Europas 3 største LED producent

Flere detaljer

DKK 220,00

Du sparer årligt 261 kr pr. lyskilde

- +

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

På lager.
 
Produkt information
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment.

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke550 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Effekt og spænding
Forbrug5w
Erstat45w
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde175 mm.
Dybde96 mm.
Iframe