Snappy 100W dæmpbar strømforsyning
12V DC, 8.33A, IP20 indendørs

SN.SP100-12VLT
Ny

Billigst på PriceRunner

Snappy 12V dæmpbar strømforsyning 100W.


Aflastning i begge ender, så ledningerne sidder bedre fast.

24-100W belastning.

12V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Produktbeskrivelse

Den Snappy 100W dæmpbar strømforsyning er perfekt til at forsyne LED belysningssystemer. Med en effekt på 100W kan denne strømforsyning nemt klare de fleste belysningsbehov.

Strømforsyningen tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning og leverer en 12V DC udgangsspænding. Dette gør den ideel til brug med LED lyskilder, da de ofte kræver denne lave spænding for at fungere optimalt.

En af de fantastiske funktioner ved denne strømforsyning er, at den er dæmpbar. Dette betyder, at du nemt kan indstille belysningens lysstyrke efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Mange brugere finder dette særligt nyttigt til rum, hvor der kræves varierende belysning, f.eks. i stuer eller soveværelser.

Med dimensioner på 67 x 31 x 195 mm er strømforsyningen kompakt og let at integrere i ethvert belysningssystem. Den kan nemt monteres på væggen eller skjules bag møbler eller enheder.

Det skal bemærkes, at denne strømforsyning har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den kun er egnet til indendørs brug og ikke er beskyttet mod vand eller fugt. Derfor bør den ikke bruges i områder, hvor den kan komme i kontakt med vand.

Samlet set er den Snappy 100W dæmpbar strømforsyning en pålidelig og effektiv enhed til at forsyne LED belysningssystemer. Med dens dæmpningsfunktion og kompakte størrelse er den et ideelt valg til diverse lysbehov i indendørs rum.

Flere detaljer

DKK 450,00

- +

På lager.
 
Produkt information
Lys
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Effekt og spænding
Forbrug100w
Spænding230V
Dimensioner
Højde31 mm.
Bredde67 mm.
Dybde195 mm.
Iframe