Om os

Mrperfect.dk

Hos mrperfect.dk er vi DIN forhandler af LED produkter! Vi bestræber os på at leverer de bedste priser og den bedste vejledning til både de professionelle og gør-det-selv typen. Vores bredde udvalg af produkter indkapsler alt fra de mindste LED pærer til kraftig industribelysning. Vi har alt i belysning som du skulle mangle til huset, garagen, kontoret, lageret og meget mere!

Hos Mrperfect.dk er vi stolte af at kunne sige, at vi i over 10 år har arbejdet med og leveret de bedste LED produkter og service til hele Danmark.


BMD trading

BMD Trading, en af de førende online forhandlere af LED-produkter i Skandinavien, har flere webshops i både Danmark, Norge og Sverige – og har hjulpet vores kunder i mere end 10 år. Vi ser os ikke kun som forhandlere, men også som rådgivere. Vores team, som er hjertet af vores succes, har med over 10 års erfaring i branchen en fælles passion for innovation og kvalitet. Denne passion skinner igennem i vores tekniske ekspertise og vores engagement i at tilbyde de rigtige produkter og den bedste kundeservice.

Vi har en dyb forståelse for og kærlighed til de produkter, vi sælger, hvilket sikrer, at vi altid kan tilbyde den bedste rådgivning og service.

Med administration i Kolding og stort lager i Rødekro er vi altid klar til at yde hurtig og effektiv service over hele Norden. For os er det ikke bare en forretning – det er vores engagement og passion for at bringe de bedste priser og service direkte til dig.

MrPerfect.dk

v/BMD Trading Denmark Aps

Kometvej 26B, 6230 Rødekro

Tlf: 71 99 99 37

CVR: 36025050

Mail: shop@mrperfect.dk 

Telefonen er åben hverdage fra 9 - 15.30.  

 

Vi er E-Mærket - din sikkerhed for en sikker handel.

Mrperfect led pærer e-mærket 

Vi går forrest når det gælder grøn energi og energi besparelse - derfor er vores website naturligvis CO2 Neutralt.

 

 

Producent ansvar

BMD Trading er naturligvis registreret i Miljøstyrelsens producentregister.

Det vil sige at du som forbruger kan være sikker på at der er betalt for genbrug af alle varer købt ved os.

Vi skal gøre opmærksom på, at det er strafbart at købe og sælge produkter, der ikke er registreret og indberettet til Dansk Producentansvar System.

elretur.png