Filter

Kulør
mere.. mindre
Hulstørrelse
40 mm. 280280 mm.
Pris
DKK 2 DKK 1437
Dæmpbar
mere.. mindre
Spænding
mere.. mindre
Forbrug
1 W 60 W
Spredning
mere.. mindre
Filter

Indbygningsspot

LED-spots fra Mrperfect.dk - indbygningsspots med lang levetid

Mrperfect.dk har mange års erfaring og ekspertise inden for LED indbygningsspots og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED-pærer og -spots, selvfølgelig med fuld tilfredshedsgaranti.

LED-indbygningspots kan med fordel monteres de steder, hvor der er meget lidt plads og højde. Spar dig selv for problemer med halogenspots i isoleringen, som kan være farligt - køb i stedet billige LED-indbygningsspots fra bl.a. Daxtor og Nordtronic. De er både billigere på sigt og markant mere effektive.

De fleste indbygningsspots leveres med strømadapter, så du kan forbinde dem direkte til 230v.

Se vores sortiment nedenfor, eller kontakt vores medarbejdere på tlf: 71­ 99 99 37

Billige LED-indbygningsspots hos Mrperfect

LED-indbygningsspots bliver mere og mere populære hos danskerne, og det er ikke uden grund. Et indbygningsspot er både billigere og har en bedre lyseevne end halogenspots. Her på siden finder du et udpluk af de bedste spots til hjemmet og kontoret.

Se også vores udvalg af LED pærer fra V-tac og LedLife her

Hvad er fordelene ved indbyningsspots?

Overvejer du at få skiftet ud i din belysning hjemme i boligen eller på kontoret? Det kan der være mange grunde til: Måske skal du foretage en større renovering eller trænger blot til noget nyt. Så kan du lige så godt tage tyren ved hornene og gøre det økonomisk holdbart fra starten af. Selvom vi skriver 2020, er der mange bygninger i Danmark, som ikke udnytter fordelene ved LED-belysning. Det betyder, at de ikke er tidsvarende i forhold til belysning, økonomi og bæredygtighed. Udnyt de teknologiske fremskridt, og invester i LED-indbygningsspots til din bolig, dit kontor eller lager. 

Se et udvalg af indendørs indbygningsspot

LED-spots giver bedre lys

Du husker sikkert de ældre køkkener, hvor man brugte lysstofrør over skabene for at give lys på køkkenbordet. Det er ifølge eksperter en dårlig løsning, da LED giver et langt bedre lys. Hvis du sætter tre LED-spots på stribe, vil det give et meget bedre lys end f.eks. et lysstofrør. Derudover udstråler LED ikke UV, der er skadeligt for øjnene. Vi bliver hele tiden bliver klogere, og teknologien matcher med nye lys, der er mere effektive, bæredygtige og økonomisk forsvarlige.

Læs også mere om de nye LED paneler her

Kender du fordelene ved LED?

De steder, hvor der oftest skiftes lyskilde, er i køkkenet, på badeværelset, i alrum og stuer. Det er nok fordi, det er der, vi opholder os mest. Hvis du udskifter al belysning disse steder, vil du opleve et langt sundere lys. Du vil også se effekten på din elregning, som vil blive betydeligt mindre.

Læs mere om, hvorfor LED-spots er den bedste belysning her.

MrPerfect.dk er specialister indenfor LED-belysning, og vi har mange forskellige modeller, som helt sikkert vil passe ind i din bolig. Priserne på LED er nogenlunde på samme niveau som andre lyskilder. Men selv hvis nogle af pærerne er lidt dyrere end de gammeldags, er de faktisk billigere i det lange løb. Og besparelsen vil helt sikkert overdøve merprisen, da et gennemsnitligt LED-spot fra Mrperfect lyser i hele 50.000 timer.

Pærer der holder længere

Udover det bedre lys og den økonomiske besparelse, er det vigtigt at huske på, at LED-produkter holder i rigtig mange år. De holder faktisk i op til 10-15 år, så det er ikke en dårlig investering. Til sammenligning skulle du købe ca. 5 glødepærer for at få 15 års lys ud af dem.