Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

Indbygningsspot

LED spots fra Mrperfect.dk - Indbygningsspots med lang levetid

Mrperfect.dk har mange års erfaring og ekspertise inden for LED indbygningsspots og er blandt de førende i Danmark. Vi har håndplukket de bedste LED pærer og spots og selvfølgelig med tilfredshedsgaranti.

LED indbygningspots kan man nu montere de steder, hvor der er meget lidt plads og højde. Spar dig selv for problemer med halogen spots i isoleringen, som kan være farligt – Køb i stedet billige LED indbygningsspots fra bl.a. Daxtor og Nordtronic, som både er billigere på sigt og markant mere effektivt.

De fleste indbygningsspots leveres med strømadapter, så du kan forbinde dem direkte til 230v.

Se vores sortiment nedenfor eller kontakt vores energikonsulenter på tlf: 71­ 99 99 37

Billig LED indbygnings spots finder du hos Mrperfect

LED indbygningsspots bliver mere og mere populært hos danskerne og interessen er støt stigende. En indbygningsspot er både billigere og yder en bedre lyseevne. Her på siden finder du et udpluk af de bedste spots til hjemmet og kontoret.

Se også vores udvalg af LED pærer fra V-tac og LedLife her

Hvad er fordelen ved indbynings spots?

Overvejer du at få skiftet  ud i din belysning hjemme i boligen eller på kontoret, enten fordi du trænger til noget nyt, eller du skal foretage en større renovering, så kan du lige så godt tage tyrene ved hornene, og gøre det smart og økonomisk fra starten af, og gøre det mere tidsvarende. Det er mange bygninger i Danmark selvom vi har rundet 2017, som ikke udnytter fordelene ved LED belysning, faktisk en overvejende andel, som ikke er tidsvarende i forhold til belysning, økonomi og bæredygtighed. Tiden og den teknologiske udvikling har gjort mørkbare fremskridt, og det giver mange fordele for dig i din bolig, kontor eller lager. LED indbygningsspot er det helt nye og maksimal energivenlige.

Se et udvalg af Daxtor indbygningsspot

LED spots giver bedre lys

For det første er en indbygningsspot meget mere målrettet i sit lys, og hvis du sætter tre på stribe, vil det give et meget bedre lys, end for eksempel et lysstofrør. Du kender det sikkert fra køkkenet, hvor man tidligere brugte lysstofrør over for eksempel skabe, for at give lys på køkkenbordet. Det er ifølge eksperter en meget dårlig løsning, da LED giver et langt bedre skær og lys, det udstråler ikke UV, og vores øjne kan bedre tåle den type lys. Det handler jo også om, at eksperterne hele tiden bliver klogere, og teknologien matcher med nye krav til lys, som handler om effekt, bæredygtighed og økonomi.

Læs også mere om de nye LED paneler her

Kender du fordelene ved LED?

De steder hvor det er mest almindeligt at der bliver skiftet lyskilde for tiden er i køkken, badeværelse, alrum og stuer, og det er nok fordi, at det er der vi opholder os mest. Det er vel også der, at vi bruger mest lys, udover udendørslamper med mere. Skifter du for eksempel al belysning ud disse steder, så vil du opleve et langt sundere lys, og ikke mindst se effekten på din el regning, som vil blive betydeligt mindre.

Læs mere om hvorfor LED spots er den bedste belysning her

MrPerfect.dk er  specialister idnenfor LED belysning, og vi har rigtig mange typer eller modeller, som helt sikkert vil passe ind i din bolig. Priserne på LED er nogenlunde på samme niveau, som med andre lyskilder, men selv om du finder typer, som er lidt dyrere, så skal du tænke langsigtet. Besparelsen vil helt sikkert overdøve merprisen, da en gennemsnitlig LED spot fra Mrperfect lyser i hele 50.000 timer.

Pærer der holder længere

Udover det bedre lys og den økonomiske besparelse, så skal du også huske på, at en LED produkter holder i rigtig mange år - op til ti til 15 år, og så kan det virkelig betale sig. I den samme periode skulle du måske købe 5 pærer sammenlignet med de klassiske og gamle glødepærer, for at få 15 års lys ud af dem.