Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Dæmpbar
mere.. mindre
Erstat
30 W 40 W
Lysstyrke
1000 lm 1500 lm
Forbrug
9 W 15 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G12 led pærer

På denne side finder du vores udvalg af G12 LED pærer. De er perfekte til erstatning i tøjbutikker, projektører, oplysning af biler og anden udstilling.
Vores gennemsnitlige kunde har tilbagebetalt pærene på kun 2-3 måneder.
Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G12 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15:30 og få dine varer leveret allerede i morgen.


Prisgaranti på led projektører

Fordele ved G12 LED pærer

Velkommen til vores store udvalg af G12 LED pærer. Er du på udkig efter den helt rigtige erstatning til dine projektører eller anden form for oplysning, er G12 det du står og mangler.

En G12 LED pære er billig i drift, og mange af vores kunder har derfor allerede fået tilbagebetalt pærerne i løbet af et par måneder - og det er alene på de elregninger de får. En anden stor fordel er også at G12 oplyser bedre end de fleste projektører, hvilket gør at du bør erstatte din nuværende oplysning til fordel for G12 hvis:

  •      Du har en udstilling
  •      Du får oplyst biler
  •      Ønsker god belysning i tøjbutikker

At have en god oplysning af dine produkter betyder at du har en større chance for at gøre et salg. Når en vare bliver oplyst korrekt, vil kunden automatisk være mere interesseret i produktet, og når først kunden er kommet indenfor i varmen har du muligheden for at afslutte det endelige salg.

Se også vores egen test med de bedste LED pærer og spots her

Danmarks bedste udvalg af G12 LED pærer og spots

Her hos os finder du det bedste udvalg. Vi har valgt at håndplukke enkelte G12 LED pærer, da vi kun vil sælge de pærer der er af den bedste kvalitet. Vores pærer er alle af rigtig god kvalitet, men du kan fortsat få dem til en fornuftig pris.

se også vores guide med led pærer

Hvis du står og skal bruge dine G12 LED pærer allerede i morgen, kan du bestille inden 15.30, hvorefter at vi sørger for at du har pærerne hjemme allerede i morgen.

Vi ved at alle vores kunder har forskellige behov, og vi står derfor gerne klar til at hjælpe dig, hvis du ikke ved hvilke G12 LED pærer du skal vælge. Vi sørger for at du får en god oplevelse, og føler vi ikke at vi kan gøre dig tilfreds vil vi være ærlige og fortælle dig dette. 

Hvad er G12 pærer?

Leder du efter nogle nye pærer, som du kan bruge, kan vi anbefale at du bruger vores G12 LED spots. Du kan bruge disse G12 LED spots til stort set alle formål, men som udgangspunkt egner de sig rigtig godt i tøjbutikker, projektører, oplysning af forskellige biler og meget mere.

Grunden til at disse G12 LED spots egner sig godt til forretninger og andre virksomheder, som har brug for at få belyst et større område op. Når dine potentielle kunder går forbi på gaden, er det vigtigt at dit tøj bliver ramt af det rigtige lys, da det kan skabe nysgerrighed hos kunden. Næste gang at kunden går forbi din butik, mens du har åbent, vil kunden automatisk gå derind.

Spar penge med G12 LED spots

Den store fordel der er når du skifter til G12 LED spots, er at du vil komme til at spare mange penge. Når du har skiftet til LED spots vil du kunne se, at elregningen vil falde med hele 20%, såfremt at du udskifter alle dine pærer i huset til vores G12 LED spots.

Da det er LED spots, vil du også kunne opleve at dit indeklima bliver meget bedre. Lyset gør nemlig at luften ikke bliver alt for stillestående, og du vil derfor ikke behøve at lufte ud på samme måde. Hvis man har prøvet de nye LED spots fra os, vil du mærke en kæmpe forskel, hvis du på et tidspunkt bliver nødt til at skifte tilbage.

Her hos Mrperfect.dk har du mulighed for at finde de G12 LED spots, som du står og mangler. Vi har sørget for at tilpasse vores udvalg til de pærer, som de fleste har brug for.

Typisk vil din investering have tjent sig selv ind igen i løbet af et halvt år. Dette skyldes, som vi også nævnte før, at din regning bliver markant mindre, hvilket også kan mærkes på bundlinjen.