Filter

Pris
DKK 17 DKK 183
Dæmpbar
mere.. mindre
Lysstyrke
1550 lm 2200 lm
Forbrug
11 W 18 W
Kulør
mere.. mindre
Filter

G12

Prisgaranti på led projektører

Oplys din butik med G12 LED pærer

På denne side finder du vores udvalg af G12 LED pærer. De er perfekte til erstatning i tøjbutikker, projektører, oplysning af biler og anden udstilling. Vores gennemsnitlige kunde har tilbagebetalt pærerne på kun to til tre måneder.

Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G12 fatning, er du med andre ord kommet til det helt rette sted. Bestil inden kl. 15.30 og få dine varer leveret allerede i morgen.

Fordele ved G12 LED pærer

En G12 LED pære er billig i drift, og mange af vores kunder har derfor allerede fået tilbagebetalt pærerne i løbet af et par måneder – og det er alene på de elregninger, de får. En anden stor fordel er også, at G12 oplyser bedre end de fleste projektører, hvilket gør, at du bør erstatte din nuværende oplysning til fordel for G12 hvis:

  • Du har en udstilling
  • Du får oplyst biler
  • Ønsker god belysning i tøjbutikker

At have en god oplysning af dine produkter betyder, at du har en større chance for at gøre et salg. Når en vare bliver oplyst korrekt, vil kunden automatisk være mere interesseret i produktet, og når først kunden er kommet indenfor i varmen, har du muligheden for at afslutte det endelige salg.

Se også vores egen test med de bedste LED pærer og spots her.

Danmarks bedste udvalg af G12 LED pærer og spots

Her hos os finder du det bedste udvalg. Vi har valgt at håndplukke enkelte G12 LED pærer, da vi kun vil sælge de pærer, der er af den bedste kvalitet. Vores pærer er alle af rigtig god kvalitet, men du kan fortsat få dem til en fornuftig pris. Se også vores guide med LED pærer samt øvrige udvalg af LED pærer og spots her.

Hvis du står og skal bruge dine G12 LED pærer allerede i morgen, kan du bestille inden kl. 15.30, hvorefter vi sørger for, at du har pærerne hjemme allerede i morgen.

Vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov, og vi står derfor gerne klar til at hjælpe dig, hvis du ikke ved, hvilke G12 LED pærer du skal vælge. Vi sørger for, at du får en god oplevelse, og føler vi ikke, at vi kan gøre dig tilfreds, vil vi være ærlige og fortælle dig dette. 

LED spots forbedrer indeklimaet

Med brug af LED spots vil du også kunne opleve, at dit indeklima bliver meget bedre. Lyset gør nemlig, at luften ikke bliver alt for stillestående, og du vil derfor ikke behøve at lufte ud på samme måde. Hvis man har prøvet de nye LED spots fra os, vil du mærke en kæmpe forskel, hvis du på et tidspunkt bliver nødt til at skifte tilbage.

Her hos MrPerfect har du mulighed for at finde de G12 LED spots, du står og mangler. Vi har sørget for at tilpasse vores udvalg til de pærer, som de fleste har brug for.

Typisk vil din investering have tjent sig selv ind igen i løbet af et halvt år. Dette skyldes, som vi også nævnte før, at din regning bliver markant mindre, hvilket også kan mærkes på bundlinjen. 

Ofte stillede spørgsmål til G12 LED pærer
Hvad er fordelen ved en G12 LED pære?
En G12 LED pære er billig i drift. En anden stor fordel er også, at G12 oplyser bedre, end de fleste projektører gør.
Hvad er fordelen ved LED lys?
En af fordelene ved LED lys er, at du får en lyskilde med en meget lang levetid sammenlignet med traditionelle lyskilders levetid. Derfor er udskiftning af lyskilden ikke nødvendig nær så tit.
Hvilket formål passer G12 LED pæren til?
G12 LED pærer er perfekte til erstatning i tøjbutikker, projektører, oplysning af biler og anden udstilling.