Filter

Pris
DKK 2 DKK 909
Længde (cm)
mere.. mindre
Forbrug
3 W 64 W
Lysstyrke
330 lm 8200 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 20 IP 44
Filter

LED Paneler

 LED-paneler fra V-Tac og MrPerfect

Super flotte, tynde og effektive LED-paneler fra MrPerfect. Hos MrPerfect finder du LED-paneler til lave priser, hvor kvalitet og levetid er helt i top. LED-paneler giver et flot og jævnt lys i din bolig eller på din arbejdsplads.

LED-paneler er mere populære end nogensinde, og det er der flere grunde til. Læs mere om LED-paneler herunder, og find den rette lyskilde for dig. 

LED-paneler er en god og sikker investering

Der er ingen tvivl om, at LED-paneler er kommet for at blive. De fylder mere og mere i vores hverdag, og det er der mange gode grunde til. Det er en relativ ny form for belysning, som på mange måder minder om et ovenlysvindue – bare billigere og med længere levetid (helt op til 40.000 timer).

Der findes mange forskellige paneler, og det kan være svært at finde rundt i. Skal du have belyst et større areal? Inde på hvert produkt finder du en beregner, der viser, hvor mange paneler der skal bruges til forskellige typer rum. Er du stadig i tvivl, så kontakt vores kundeservice på: 71­ 99 99 37.

Hvorfor investere i LED paneler?

LED-paneler er et innovativt og stilrent alternativ til det traditionelle armatur. Der er tale om ultratynde paneler, som byder på elegance udover det sædvanlige. I modsætning til f.eks. LED-lysstofrør (læs mere om LED lysstofrør her) er LED-baserede paneler helt lydløse, så du slipper for støj og irriterende flimren.

Hos MrPerfect finder du et stort udvalg af bl.a store paneler.

Den største fordel ved disse innovative paneler er, at de er særdeles strømbesparende. Sammenligner man et panel med et almindeligt armatur, kan man spare omkring 65 % strøm med et LED-panel. Det bliver til store besparelser på elregningen, og derfor er LED-paneler en særdeles god investering. 


LED panel 4-kantetLED paneler runde fra 2016

Søger du kvalitetsbelysning?

LED-paneler har en fantastisk lyskvalitet, som er langt bedre end alternativerne. Lyset fra disse typer paneler minder om naturligt dagslys, hvilket er en fryd for øjnene. Den jævne og behagelige belysning er en af de helt store fordele, som du får med et LED-panel.

Du skal ikke lade dig afskrække af, at du betaler en lidt højere indkøbspris for et LED-panel sammenlignet med tilsvarende løsninger. På sigt er det nemlig en 100 % sikker investering, som tjener sig hjem på blot 16 måneder. Se også LED-pærer og -spots her: LED pærer og spots fra Mrperfect.dk

Disse paneler er egnet til indendørs brug, hvor de kan hænges op i stort set alle rum. Panelerne er særligt egnet til kontorer, opholdsrum og gangarealer, hvor de vil give et flot og jævnt lys. LED-panelerne kan efterhånden købes i stort set alle former og størrelser. Du kan altså nemt finde et panel, der passer til din bolig eller arbejdsplads.

Få hjælp af fagfolk

Det kan være en god idé at overlade opsætningen af panelerne til professionelle fagfolk. Hvis du ikke har helt styr på opsætningen, kan du nemlig risikere at gøre større skade end gavn. Hvis panelerne bliver sat rigtigt op første omgang, behøver du ikke tænke mere over det fremover. 

En anden fordel ved disse anerkendte paneler er, at de typisk har en meget lang holdbarhed. Du bør derfor se dit køb af paneler som en investering, da de vil sprede lys og hygge i dit hjem i mange år. Når du køber LED-baserede paneler får du typisk to års garanti, men som udgangspunkt har panelerne mange flere års levetid. En gennemsnitligt panel kan lyse i 40.000 timer.

Gør en god handel hos Mrperfect

Skal du købe LED-paneler til dit hjem, kan du altid gøre en god handel hos MrPerfect. Efterspørgslen er stor, og det samme gør sig gældende for udbuddet. Du vil typisk finde det største udvalg, hvis du kigger på nettet frem for fysiske butikker.

Hos os kan du finde lige præcis det type panel, som du er på udkig efter. Du skal blot bestille de ønskede paneler, hvorefter du kan læne dig tilbage og vente på leveringen. I fremtiden vil du kunne glæde dig over, at din elregning bliver mindre og mindre. Du kan spare en masse penge, som du kan bruge på sjovere ting end strøm.


Snyd ikke dig selv - invester i LED-paneler

Det ville være ærgerligt at snyde sig selv for et større rådighedsbeløb og et bedre indeklima. Derfor anbefaler vi dig at investere i LED-paneler. Når du først har sat dit LED-panel op, vil du hurtigt kunne se, hvordan lyset forbedrer dit indeklima.

Du vil blandt andet blive mere produktiv i hverdagen, og hvis du lider af hovedpine, kan det rette lys afhjælpe det. Vi sælger Danmarks bedste LED-paneler. Er du i tvivl? Så kan du selv sammenligne vores paneler med andre produkter på markedet. 

Billigst, størst og hurtigst – det er os

LED-paneler er kommet for at blive, og salget stiger støt. Derfor har vi hos MrPerfect testet de bedste LED-paneler i 2021.

Vil du gerne have en webshop som er:

  • Billigst

  • Størst

  • Hurtigst i levering

Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig sørget for at være førende på alle tre punkter. Er du i tvivl? Så er du velkommen til at sammenligne vores produkter med vores konkurrenters. Du vil helt sikkert få det samme resultat som os. 

Den bedste kundeservice hos Mrperfect

Vi er en virksomhed, der tænker på vores kunder - og ikke kun på at lave et stort overskud. Vores handelsbetingelser er blandt de bedste på internettet, og vi garanterer, at du får dine produkter hurtigst muligt.

Derudover er vi til at snakke med. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os. Skal købe et særligt stort parti varer hjem, kan vi sammen finde frem til en god aftale. På vores hjemmeside kan du læse om flere fede fordele, du får ved at handle hos os.

Ønsker du yderligere vejledning?

MrPerfect yder gerne support og rådgivning om LED-paneler, så tøv ikke med at kontakte os. Hos MrPerfect kan du ikke alene gøre et kup på paneler – du kan også få uforpligtende rådgivning og vejledning. Er du i tvivl om, hvilke paneler der passer dig bedst? Så kontakt os nu og hør nærmere på: 71 99 99 37.

Ofte stillede spørgsmål til LED-paneler
Hvad er fordelene ved LED-paneler?
Der er flere fordele ved at købe LED-paneler. Blandt andet den at du gør noget godt for miljøet, da LED er en bæredygtig form for belysning. 
Hvor lang tid holder LED-paneler?
Disse anerkendte paneler har typisk en meget lang holdbarhed. En gennemsnitligt panel kan lyse i 40.000 timer.
Hvordan opsætter man LED-paneler?
Det kan være en god idé at overlade opsætningen af panelerne til professionelle fagfolk. Hvis panelerne bliver sat rigtigt op første omgang, behøver du ikke tænke mere over det fremover.