LED paneler - Danmarks bedste LED paneler fra V-Tac og Mrperfect.dk til billigste priser.

Super flotte, tynde og effektive LED paneler fra Mrperfect.dk

Hos Mrperfect.dk er du sikret effektive LED paneler til Danmarks absolut bedste priser.
Kvaliteten er helt i top og panelerne levere et virkelig flot og jævnt lys, med ens lysstyrke over hele fladen. LED paneler er mere populære end nogensinde før, og det er der flere grunde til. Til belysning af boliger og kontorer vil disse fantastiske paneler være et oplagt valg. LED belysning har for alvor fået et gennembrud på det danske marked.

Se vores udvalg af LED paneler fra Mrperfect.dk her.


Prisgaranti på led projektører

 

LED paneler er fremtidens belysning i 2017

Der er ingen tvivl om, at LED paneler kommer til at fylde mere og mere i vores hverdag, og at det er et koncept, som er kommet for at blive. Det vil være muligt at lave en meget lang liste over alle de fordele, som man får med disse paneler i 2017. Det er en relativ ny form for belysning, som på mange måder minder om et ovenlysvindue - Bare billigere og med længere levetid.

Panelerne findes med forskellig styrke i belysning, så husk at rådgive dig med os inden et køb, såfremt du skal have belyst et større areal - Kontakt din energikonsulent på: 71­ 99 99 37

Hvorfor investere i en LED panel?

Et LED panel er et innovativt og stilrent alternativ til et traditionelt armatur. Der er tale om ultratynde paneler, som byder på elegance udover det sædvanlige. I modsætning til lysstofrør er LED-baseret paneler helt lydløse, så du slipper for støj og irriterende flimren.

Den største fordel ved disse innovative paneler er, at de er særdeles strømbesparende. Sammenligner man et panel med et almindeligt armatur, så kan man spare omkring 65% strøm med et LED panel. Begynder du at regne på, hvor mange penge du kan spare om ugen, måneden og året, så vil du blive bekendt med, at det handler om rigtigt mange penge og netop derfor er LED paneler en god investering.

LED panel 4-kantetLED paneler runde fra 2016

Du får ligeledes glæde af paneler med en fantastisk lyskvalitet, hvor lyskvaliteten overgår alternative muligheder. Denne type panel er mere eller mindre sammensat som dagslys, hvilket har været med til at sikre en rigtig god lyskvalitet. Den jævne og behagelige belysning er desuden en af de fordele, som du får med et LED panel. Du betaler en lidt højere indkøbspris for et LED panel sammenlignet med tilsvarende løsninger. Dog vil du hurtigt kunne tjene de penge hjem i form af reducerede elregninger.

Se også LED pærer og spots her: LED pærer og spots fra Mrperfect.dk

Disse paneler er egnet til indendørsbrug, hvor de kan hænges op i stort set alle rum. Panelerne er særligt egnet til kontorer, opholdsrum og gangarealer, hvor de vil give et flot og jævnt lys. LED panelerne kan efterhånden købes i stort set alle former og størrelser.

Hvordan opsætter man LED paneler?

Når det drejer sig om opsætning af disse paneler, så bør du overlade det til professionelle fagfolk. Hvis du ikke har helt styr på opsætningen, så kan du nemlig risikere at gøre større skade end gavn.  Hvis panelerne bliver sat rigtigt op i første omgang, så behøves du ikke tænke mere over det fremover.

Hvor lang tid holder en god LED panel?

Disse anerkendte paneler har typisk en meget lang holdbarhed. Du bør derfor se dit køb af paneler som en investering, da de vil kunne sprede lys og hygge i dit hjem i rigtigt mange år fremover. Når du køber LED-baseret paneler får du typisk 2 års garanti, men som udgangspunkt har panelerne mange flere års levetid.

Gør en god handel på LED paneler hos Mrperfect.dk

Skal du købe et LED panel til dit hjem, så kan du altid gøre en god handel hos Mrperfect.dk. Efterspørgslen er stor, og det samme gør sig gældende for udbuddet. Det gør sig bl.a. gældende på nettet, hvor du kan bestille paneler til fordelagtige priser. Det vil typisk være på nettet, hvor du finder det største udvalg, så du kan finde lige præcis det type panel, som du er på udkig efter.

Det er nemt at handle på nettet, hvor du kan bestille de ønskede paneler, hvorefter du kan læne dig tilbage og vente på leveringen af dine nye paneler. I fremtiden vil du kunne glæde dig over, at dine elregninger bliver mindre og mindre. Du kan spare en masse penge, som du kan bruge på mere interessante formål end el.

Køber du LED paneler, kan du desuden skåne både miljø og samfund, da LED er en bæredygtig form for belysning, som er på vej frem på markedet.