Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

LED Paneler

LED paneler fra V-Tac og Mrperfect

Super flotte, tynde og effektive LED paneler fra Mrperfect

Hos Mrperfect er du sikret effektive LED paneler til billige prise uden at gå på kompromis med kvalitet og levetid.

Kvaliteten er helt i top og panelerne yder et virkelig flot og jævnt lys, med ens lysstyrke over hele fladen. LED paneler er mere populære end nogensinde, og det er der flere grunde til.
Til belysning af boliger og kontorer vil paneler være et oplagt valg.
LED belysning har for alvor fået et gennembrud på det danske marked og det er ikke tilfældigt.
Se vores udvalg af LED paneler med tilfredshedsgaranti og prisgaranti herunder.
Kontakt os for at høre mere om fordele og få et godt tilbud på LED paneler ved at kontakte os på:
71 99 99 37

Prisgaranti på led projektører

 

LED paneler er en god og sikker investering

Der er ingen tvivl om, at LED paneler kommer til at fylde mere og mere i vores hverdag, og at det er et koncept, som er kommet for at blive. Det vil være muligt at lave en meget lang liste over alle de fordele, som man får med disse paneler i 2017. Det er en relativ ny form for belysning, som på mange måder minder om et ovenlysvindue - Bare billigere og med længere levetid (op til 40.000 timer)

Panelerne findes med forskellig styrke i belysning, så husk at rådgive dig med os inden et køb, såfremt du skal have belyst et større areal - Kontakt din energikonsulent på: 71­ 99 99 37

Hvorfor investere i en LED panel?

LED paneler er et innovativt og stilrent alternativ til et traditionelt armatur. Der er tale om ultratynde paneler, som byder på elegance udover det sædvanlige. I modsætning til f.eks LED lysstofrør (læs mere om LED lysstofrør her) er LED-baseret paneler helt lydløse, så du slipper for støj og irriterende flimren.

Hos Mrperfect, finder du et stort udvalg af bl.a store paneler

Den største fordel ved disse innovative paneler er, at de er særdeles strømbesparende. Sammenligner man et panel med et almindeligt armatur, så kan man spare omkring 65% strøm med et LED panel. Begynder du at regne på, hvor mange penge du kan spare om ugen, måneden og året, så vil du blive bekendt med, at det handler om rigtigt mange penge og netop derfor er LED paneler en god investering.

LED panel 4-kantetLED paneler runde fra 2016

Søger du kvalitetsbelysning?

Du får glæde af paneler med en fantastisk lyskvalitet, hvor lyskvaliteten overgår alternative muligheder. Disse typer paneler er mere eller mindre sammensat som dagslys, hvilket har været med til at sikre en rigtig god lyskvalitet. Den jævne og behagelige belysning er desuden en af de fordele, som du får med et LED panel. Du betaler en lidt højere indkøbspris for et LED panel sammenlignet med tilsvarende løsninger men på sigt, er det en 100% sikker investering som tjener sig hjem på 16 måneder.

Se også LED pærer og spots her: LED pærer og spots fra Mrperfect.dk

Disse paneler er egnet til indendørsbrug, hvor de kan hænges op i stort set alle rum. Panelerne er særligt egnet til kontorer, opholdsrum og gangarealer, hvor de vil give et flot og jævnt lys. LED panelerne kan efterhånden købes i stort set alle former og størrelser.

Hvordan opsætter man LED paneler?

Når det drejer sig om opsætning af disse paneler, så bør du overlade det til professionelle fagfolk. Hvis du ikke har helt styr på opsætningen, så kan du nemlig risikere at gøre større skade end gavn.  Hvis panelerne bliver sat rigtigt op første omgang, så behøver du ikke tænke mere over det fremover. 

Læs mere om de bedste og billige LED paneler her

Mrperfect yder både hjælp, support og rådgivning om LED paneler, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor lang tid holder LED paneler?

Disse anerkendte paneler har typisk en meget lang holdbarhed. Du bør derfor se dit køb af paneler som en investering, da de vil kunne sprede lys og hygge i dit hjem i rigtigt mange år fremover. Når du køber LED-baseret paneler får du typisk 2 års garanti, men som udgangspunkt har panelerne mange flere års levetid. En gennemsnitlig panel kan lyse uafbrudt i 40.000 timer.

Gør en god handel hos Mrperfect

Skal du købe LED paneler til dit hjem, så kan du altid gøre en god handel hos Mrperfect. Efterspørgslen er stor, og det samme gør sig gældende for udbuddet. Det gør sig ogdå gældende på nettet, hvor du kan bestille paneler til fordelagtige priser.

Det vil typisk være på nettet, hvor du finder det største udvalg, så du kan finde lige præcis det type panel, som du er på udkig efter.

Det er nemt at handle på nettet, hvor du kan bestille de ønskede paneler, hvorefter du kan læne dig tilbage og vente på leveringen af dine nye paneler. I fremtiden vil du kunne glæde dig over, at dine elregninger bliver mindre og mindre. Du kan spare en masse penge, som du kan bruge på mere interessante formål end el.

Se vores udvalg af LED indbygningspaneler her

Køber du LED paneler, kan du desuden skåne både miljø og samfund, da LED er en bæredygtig form for belysning, som er på vej frem på markedet.

Køb de bedste LED paneler i 2019 hos Mrperfect.dk

LED paneler er kommet for at blive, og i 2019 vil salget af LED paneler stige ekstremt. Derfor har vi hos Mrperfect.dk testet de bedste LED paneler der vil være de bedste, nu når vi går 2019 i møde. 

Billigst, størst og hurtigst – det er os

Vil du gerne have en webshop som er:

  • Billigst

  • Størst

  • Hurtigst i levering

Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har sørget for at vi overholder alle de tre ovenstående punkter. For at være sikker på at det ikke blot er noget vi siger, har vi sammenlignet vores produkter med dem vores konkurrenter sælger, og hvis du ikke tror på os, er du altid velkommen til at sammenligne dem – vi tror ikke at du vil få et andet resultat end det vi har fået.

Den bedste webshop med gode betingelser

Handler du hos os, kan du være sikker på at du handler ved en virksomhed, som tænker på sine kunder og ikke blot på at lave et stort overskud. Vores handelsbetingelser er blandt de bedste du finder på internettet, samtidig med at vi garanterer at du får dine produkter hurtigst muligt.

Derudover er vi til at snakke med. Står du og har brug for hjælp, eller skal købe et særligt stort parti varer hjem, kan det være at vi finder ud af en god aftale sammen med dig, hvor både du og vi er tilfredse med aftalen.

Du har mulighed for at læse flere fede fordele du får ved at handle hos os, hvis blot du surfer lidt rundt på vores hjemmeside.

Snyd ikke dig selv – invester i LED paneler

Det dummeste du kan gøre er at snyde dig selv for et større rådighedsbeløb om måneden, og for et bedre indeklima. Uanset hvad anbefaler vi derfor at du invester i LED paneler. Når du køber en LED panel og får sat den op, vil du hurtigt kunne se hvordan lyset forbedrer dit indeklima.

Se vores udvalg af elsparende LED panaler

Dette er der mange som ikke kan se, og selvom at de går glip af det forbedrede indeklima, behøver du ikke at gøre det. Når du forbedrer dit indeklima vil du blandt andet blive mere produktiv i din hverdag, ligesom at der vil være en mindre chance for at du får hovedpine.

Vi sælger Danmarks bedste LED paneler – og vi vil meget gerne teste vores paneler med alle dem du kan finde rundt omkring for at bevise dette.

Ønsker du en mere detaljeret forklaring?

Hos Mrperfect kan du ikke alene gøre et kup på paneler, du kan nemlig også få råfgivning og vejledning helt uden yderligere forpligtelser. Er du i tvivl om hvilke paneler der passer dig bedst? Så kontakt os nu og hør nærmere på: 71 99 99 37