Filter

Pris
DKK 2 DKK 909
Længde (cm)
mere.. mindre
Forbrug
16 W 64 W
Lysstyrke
1300 lm 8200 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 20 IP 44
Filter

Store paneler

Store LED paneler med effektivt lys

Vi har nogle af Danmarks bedste LED paneler til de laveste priser. Disse paneler bliver gang på gang rost for deres kvalitet og flotte lys. Panelerne leveres med en flot hvid kant. 

Vores brede udvalg af LED paneler dækker ikke kun de forskellige størrelser: 60x60, 120x30, 120x60 m.v., men også et stort udvalg af watt og lysudbytte.

Vores mest solgte paneler er 29W panelerne. Disse er blandt de mest effektive paneler, der findes. Se også vores udvalg af dæmpbare drivere og rammer til udvendig montering. Disse findes nederst i listen af varer. Som udgangspunkt har vi 500+ stk. på vores danske lager af alle modeller/kulører til dag-til-dag levering.

 

Hvad er fordelen ved LED paneler?

LED paneler giver utrolig mange fordele og ikke mindst anvendelsesmuligheder. Som med så meget andet lys, kan du opsætte disse paneler alle vegne, hvor du selv synes, at det passer ind i din boligs indretning.

Vi fører mange forskellige typer af paneler: korte, lange, smalle og bredde, så du skulle nok kunne finde lige det, du går efter.

At forklare hvordan et lys fra et stort LED panel virker, kan være svært, men for nogle virker det som om, der er åbent foroven – altså som et ovenlys hvor der kommer lys udefra.

 

Får man bedre lys med LED paneler?

Kraftige store LED paneler kan i mange tilfælde erstatte for eksempel lysstofrør, hvis du har behov for et mere direkte rettet lys. Som loftsbelysning vil de store paneler bedre kunne give et direkte lys, for eksempel i forbindelse med arbejde eller lignende, hvor lysstofrør giver et mere overordnet lys i et rum.

Uanset hvad du vil med dit nye panel, så behøver du ikke at tøve ret meget længere. Vores udvalg giver dig masser af muligheder for at finde præcis det, du leder efter, og til det formål du har tænkt dig.

 

Nye projekter med LED paneler

Før du giver dig i kast med dine projekter, så er det altid en god idé at have en plan for dit forehavende. Skriv ting ned og lav eventuelt en tegning. Skriv mål og størrelser, mål op og tjek det mere end en gang bare for at være sikker.

Det er meget ærgerligt, hvis du har glemt noget eller målt forkert, og så kommer til at bore huller de forkerte steder. Alt det kan du undgå ved at være meget omhyggelig i planlægningsfasen.

Det samme gælder i forhold til indkøb. Har du planer om, at din lyskilde får mulighed for at blive tilsluttet en lysdæmper, så er det noget møg, hvis du får fat i en model, som ikke kan dæmpes. Tjek mål, størrelser, forbrug, strøm, dæmpning, tilbehør – med eller uden pære/rør, med eller uden ledning, og så videre. Få gerne hjælp fra en ven eller bekendt, som måske har mere viden end dig selv.

Valuta for pengene med paneler fra MrPerfect

Hos MrPerfect har vi masser af valgmuligheder til vores kunder, og vi forsøger, at du som kunde får den bedste information om vores produkter. Vi har håndplukket de fleste producenter, fordi vi ved, at vores kunder går efter den bedste kvalitet, og det betyder mest valuta for pengene.

Det gælder også i forbindelse med at investere i store LED paneler og mange andre kategorier. Uanset hvad du går efter på vores side, så er det med garanti det bedste på markedet og til de laveste priser. LED er fremtidens lyskilde, og ingen kommer udenom det. Jo før du skifter ud derhjemme eller i virksomheden, jo før vil du få andel i de mange penge, der kan spares.

Husk også at se vores øvrige udvalg af LED lys. Vi sælger eksempelvis et væld af forskellige, store pendellamper i LED samt praktiske bordlamper. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Vores kundeservice sidder klar ved telefon og mail.


Ofte stillede spørgsmål til LED paneler
Hvordan monter jeg LED paneler?
Der er forskellige muligheder til montering af paneler. Paneler med indbygget ramme kan monteres på loftet eller i wires. Paneler uden ramme kan monteres ved tilkøb af ramme, i eller uden på loftet eller med wires.
Kan jeg tilslutte flere LED paneler til en driver?
Det er ikke muligt at tilslutte LED paneler til en driver. Hvert panel kommer med en driver, som er specifik til panelet. Ved dæmpning skal der tilkøbes en driver til hvert panel.
Kan LED paneler bruges til indbygning?
Til paneler uden ramme er det muligt at tilkøbe en indbygningsramme til troldtekt og gipsloft. Paneler med indbygget ramme er ikke lavet til indbygning.
Kan LED paneler dæmpes?
Om et panel kan dæmpes afhænger af panelet. På produktsiden finder du informationer om dæmpning, hvis det er muligt. Som udgangspunkt kan paneler med indbygget ramme ikke dæmpes.

Ved paneler som kan dæmpes, er det ofte som tilkøb af en dæmpbar driver, der giver mulighed for at dæmpe panelet. Husk at der skal bruges en driver pr. panel. Dvs. skal man bruge 10 paneler, skal der tilkøbes samme antal drivere.
Passer LED paneler til troldtekt?
60x60cm paneler er egentligt 59,5x59,5cm. Det betyder, at de er lidt for smalle til at passe perfekt til troldtekt.
Ved tilkøb af troldtekt indbygningsrammer er det muligt at vælge mellem to forskellige modeller. 
En hvor rammens hulstørrelse er større end 60 cm og det er nødvendig at skære i sideliggende troldtekt-plader. 
En anden hvor rammens hulstørrelse er 60 cm, hvor man ikke behøver at lave tilpasning.
Hvilken lysstyrke skal jeg gå efter til mit køkken?
Styrken i lyset afhænger af, hvilken pære du vælger at sætte i, og er lyset til køkkenet, så skal du sørge for, at lysstyrken er meget kraftig – for eksempel på 1000 lumen eller lignende. 
Hvor mange LED paneler skal jeg bruge?
Det afhænger af panelet og størrelsen på rummet. 
Inde på panelets produktside kan man se en tabel over hvor mange man skal bruge til forskellige størrelser rum.