Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Kulør
mere.. mindre
Filter

Store LED paneler

Vi har nogle af Danmarks bedste LED paneler til de laveste priser. Disse paneler bliver gang på gang rost for deres kvalitet og flotte lys. Panelerne leveres med en flot hvid kant. 
Vores brede udvalg af LED paneler dækker ikke kun de forskellige størrelser: 60x60, 120x30, 120x60 m.v. men også et stort udvalg af watt og lysudbytte.
Vores mest solgte paneler er 29w panelerne med hele 3600lm - disse er blandt de mest effektive paneler der findes.
Se også vores udvalg af dæmpbar drivere og rammer til udvendig montering - disse findes nederst i listen af varer.
Som udgangspunkt har vi 500+ stk på vores danske lager af alle modeller/kulører, til dag-til-dag levering.

Prisgaranti på led projektører

Hvad er fordelen ved LED paneler?

Det giver utrolig mange fordele og ikke mindst anvendelsesmuligheder. Som med så meget andet lys, så kan du opsætte disse paneler allevegne, hvor du selv synes at det passer ind i din boligs indretning. Vi fører mange forskellige typer af paneler, korte, lange, smalle og bredde, så du skulle nok kunne finde lige det du går efter. At forklare hvordan et lys fra et stort LED panel virker, kan være svært, men nogle virker som om, at der er åbent foroven, som et ovenlys der kommer udefra.

Får man bedre lys med LED paneler?

Kraftige store LED paneler kan i mange tilfælde erstatte for eksempel lysstofrør, hvis du har behov for et mere direkte rette lys. Som loftsbelysning vil de store paneler bedre kunne give et direkte lys, for eksempe i forbindelse med arbejde eller lignende, hvor lysstofrør giver et mere overordnet lys i et rum. Uanset hvad du vil med dit nye panel, så skal du ikke tøve ret længe. Vores udvalg giver dig masser af muligheder for at finde præcis det du leder efter, og til det formål du har tænkt dig.

Nye projekter med LED paneler

Før du giver dig i kast med dine projekter, så er det altid en god ide, at have en plan for dit forehavende. Skriv ting ned, og lav eventuelt en tegning. Skriv mål og størrelser, mål op og tjek det mere end en gang, bare for at være sikker. det er meget ærgerligt, hvis du har glemt noget, eller målt forkert, og så kommer til at bore huller de forkerte steder. Alt det kan du undgå ved at være meget omhyggelig i planlægningsfasen.

Det samme gælder i forhold til indkøb. Har du palner om, at din lyskilde får mulighed for at blive tilsluttet en lysdæmper, så er det noget møg, hvis du får fat i en model, som ikke kan dæmpes. Tjek mål, størrelser, forbrug, strøm, dæmpning, tilbehør - med eller uden pære/rør, med eller uden ledning, og så videre. Få gerne hjælp fra en ven eller bekendt, som måske har mere viden end dig selv.

Valuta for pengene med paneler fra Mrperfect

Hos MrPerfect.dk har vi masser af valgmuligheder til vores kunder, og vi forsøger, at du som kunder får den bedste information omkring vores produkter. Vi har håndplukket de fleste producenter, fordi vi ved, at vores kunder går efter den bedste kvalitet, og det betyder mest valuta for pengene.

Det gælder også i forbindelse med at investere i store LED paneler og mange andre kategorier. Uanset hvad du går efter på vores side, så er det med garanti det bedste på markedet, og til de laveste priser. LED er fremtidens lyskilde, og ingen kommer udenom det. Jo før du skifter ud derhjemme, jo før vil du får andel i de mange penge der kan spares.