Filter

Pris
DKK 1050 DKK 1269
Kulør
mere.. mindre
Filter

Tankstation

Lys tankstationen op med den rette LED lyskilde

Er der brug for et godt og kraftigt lys til tankstationen? Hos MrPerfect finder du et udvalg af LED lamper, der er velegnet til tankstationer. Lys med LED teknologi giver et utroligt effektivt lys. Det sikrer, at både tankstationens medarbejdere og kunder får gavn af belysningen.
Blandt udvalget af LED lys, der er særligt velegnet til tankstationer, er der forskellige lysstyrker at vælge mellem. Lysstyrke måles i lumen, og du kan finde lamper med en lysstyrke lige fra 9750 lumen og op til 18000 lumen. Jo højere værdi, jo kraftigere lys får du.
Foruden lamper med forskellige lysstyrker kan du også få nogle meget alsidige lamper, når det kommer til, hvilket klima de kan bruges i. Vi har således lamper, der kan klare sig helt ned til minus 30 grader og op til plus 45 grader. Alle lamper fås med neutral kulør, som er den kulør, der giver det bedste arbejdslys, da det fjerner gule og blå toner.
 

Mangler du exit-skilte eller praktiske lysstofrør med LED?

Lamper til tankstationen er blot en lille del af det store udvalg af lamper til erhverv og industri, du kan finde hos MrPerfect. Som specialister inden for LED lys har vi den nødvendige erfaring til at udvælge lyskilder i høj kvalitet til vores kunder. Det gælder både private og profesionelle kunder.
Iblandt udvalget af LED lys til industri har vi eksempelvis projektører til køretøjer, hvilket giver et godt arbejdslys til udendørs opgaver i de mørke timer. Du finder også lyskilder, der egner sig til hårde miljøer ved havne eller i stalde til eksempelvis kvæg eller høns.
Derudover forhandler vi også LED lysstofrør, der giver en effektiv belysning på kontorer, gange, i lagerhaller med mere. Flere foretrækker også lysstofrør i private hjem på badeværelset eller i køkkenet. Vi har ligeledes exit-skilte med LED teknologi, så kunder og medarbejdere altid kan finde udgangen i tilfælde af en nødsituation.
 

Har du spørgsmål, så finder vi svar

Hvis du er erhvervskunde og har en større ordre, er du velkommen til at kontakte os for at lave en særlig aftale med eventuel mængderabat. Har du spørgsmål til vores udvalg af lamper til tankstation eller andre spørgsmål, hjælper vi gerne med et kompetent svar. Det gælder, uanset om du er erhvervskunde eller handler som privat.
Med mange års erfaring inden for LED lys bag os kan vi guide dig til at finde den helt rette belysning til dit projekt. Så grib blot telefonen eller kontakt vores kundeservice på mail.
Ofte stillede spørgsmål til LED lys til tankstationer
Hvilken kulør findes LED lamper til tankstation i?
Du kan få LED lamper til tankstationen med en neutral kulør. Den sikrer det bedste arbejdslys og fjerner hvide og blålige toner, så emnerne fremstår så naturlige som muligt i farven.
Hvilken lysstyrke kan LED lamper til tankstationer fås i?
Hos MrPerfect er der flere LED lamper til tankstationer at vælge imellem med hver sin lysstyrke. Du kan finde en lampe med en lysstyrke på 9750 lumen og en på 18000 lumen, hvilket er et meget, meget kraftigt lys.
Hvor kølig temperatur kan LED lamper til tankstation klare?
Det er muligt at finde en LED lampe til tankstation, der kan klare helt ned til minus 30 grader og op til 45 graders varme.