Filter

Pris
DKK 2028 DKK 2028
Længde (cm)
mere.. mindre
Forbrug
40 W 40 W
Lysstyrke
4800 lm 4800 lm
Kulør
mere.. mindre
Dæmpbar
mere.. mindre
IP klassifikation
IP 66 IP 66
Filter

EX armatur

Prisgaranti på led projektører

Sæt sikkerheden først med eksplosionssikre (EX) armaturer

Med eksplosionssikre armaturer (EX armaturer) fra MrPerfect er der styr på sikkerheden. Hos MrPerfect har vi udvalgt en række armaturer, der kan monteres i de miljøer, hvor risikoen for eksplosion er til stede.
Armaturene kan sættes op i eksempelvis malerhaller eller produktionshaller med olie, gas eller kemikalier. De er ligeledes relevante på boreplatforme, tankstationer, olietankere samt militære baser med mere. 
Du går ikke galt i byen med disse eksplosionssikre armaturer, der alle er ATEX godkendt. Det er din sikkerhed for, at de enkelte armaturer er velegnet til at hænge i EX-zoner. Og hvis du samtidig er på jagt efter lyskilder til kontorer, gange eller lagerhaller uden for EX-zonerne, kan du se vores udvalg af LED lysstofrør her.
 

Ekstraordinær lyskvalitet

I hver af EX armaturene er der en integreret lyskilde. Det er en lyskilde med ekstra god lyskvalitet og en RA-værdi på 90. Den gode lyskvalitet giver et meget naturligt skær, der viser alle farver. Selv i krævende situationer er lyskvaliteten lige som den bør være.
Af kulører kan der vælges mellem neutral eller kold. Den neutrale er et godt arbejdslys, der sorterer blå og gule toner fra. Dermed fremstår emnerne, som lyset rammer, i deres naturlige farve. Den kolde kulør giver derimod et lys med et tydeligt blå skær. Denne kulør er god til brug i malerkabiner eller til akvarier og specielle dekorationer.
Ved at vælge et EX armatur med integreret lyskilde får du et effektivt lys med en lang levetid. En af de store fordele ved LED lys er netop levetiden, der er meget længere end ved traditionelle lyskilder som halogen- og glødetrådspærer. En anden fordel er det lave forbrug, som LED lys har.
 

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål 

Hos MrPerfect har vi et bredt sortiment af LED lys både til private og erhverv. Se eksempelvis vores udvalg af projektører og lysstofrør der er velegnet til offshore og skibe. Eller hvad med lyskilder til nogle andre udsatte og hårde miljøer som fugtige placeringer langs havnen eller til stalde i landbruget?
Uanset behovet kan vi hjælpe med en løsning. Og er du erhvervskunde og har brug for et større parti EX-armaturer, er du velkommen til at kontakte os for at lave en speciel aftale.
Hos MrPerfect er vi specialister i LED lys, og vi har mange års erfaring på området. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig i mål med dit køb.
Ofte stillede spørgsmål til eksplosionssikre (EX) armaturer
Hvad betyder det, at et armatur er ATEX godkendt?
Når armaturet er ATEX godkendt, betyder det, at lyskilden er egnet til at hænge i EX-zoner. Altså steder hvor der er risiko for eksplosioner.
Hvad er fordelen ved at vælge LED som lyskilde?
LED lys har mange fordele. Blandt andet et lavt forbrug samt pærens lange levetid, der gør, at det ikke er nødvendigt at udskifte pæren så tit.
Hvor egner EX-armaturer med LED lys sig til at hænge?
EX-armaturer med indbygget LED lyskilde kan blandt andet sættes op på boreplatforme eller i produktionshaller, der arbejder med maling, olie eller kemikalier. Steder hvor der er risiko for eksplosioner.